Jet set

Dikaprio uslikan sa mlađanom djevojkom, fanovi zbijaju šale

Dikaprio uslikan sa mlađanom djevojkom, fanovi zbijaju šale
Foto: Instagram | Dikaprio uslikan sa mlađanom djevojkom, fanovi zbijaju šale

Početkom januara šuškalo se kako oskarovac Leonardo Dikaprio (43) ljubi Argentinku Kamilu Moron (20), a par je to juče i potvrdio. Prošetali su se zapadnim Holivudom u ležernom izdanju, a iako je nosio kapuljači i sunčane naočare, glumac se nije uspio sakriti od paparaca.

Manekenka je Dikaprija držala ispod ruke, a nakon izlaska iz luksuznog holivudskog restorana poljubila ga je u rame. Kada je primjetio fotografe, glumac je ubrzao korak i glumio nezainteresovanost za svoju novopečenu djevojku.

Par se upoznao preko glumca Al Paćina (77) jer je manekenka kćerka njegove dugogodišnje partnerke, glumice Lusile Sole (41). Kamila je od Leonarda mlađa 23 godine, a obožavaoci glumca već zbijaju šale na društvenim mrežama kako se ona rodila 1997. i imala tek pet mjeseci kada je Dikaprijev kultni film 'Titanik' imao premijeru u Americi.

 

‼️New‼️Редкий выход! Леонардо #leonardodicaprio со своей возлюбленной #girlfriend Камилой #camilamorrone был замечен после завтра в кафе на прогулке в Лос-Анджелесе. "Оскароносный" красавчик даже не скрывался от папарацци.Влюбился видимо. Нравится девушка? ___ #people__stars#lovestory#superstar#gossip#новостизвезд#новости#celebritynews#fashion#glamour#сплетни#hollywoodstar#starlife#bestoftheday#celebs#celebrity#celebritystyle#шоубиз#шоубизнес#paparazzi#celebritystylist#famous#richlife#селебрити#знаменитости#женщинаможетвсе ___ Больше фотона нашем Telegram канале-ССЫЛКА в шапке профиляПодписывайтесь на него

A post shared by HOLLYWOOD/НОВОСТИ ЗВЕЗД(@people__stars) on

Glumac i manekenka prošlogodišnje praznike su proveli zajedno u skijaškom resortu, gdje je ona 'opalila' i nekoliko selfija. Osim Božića, zajedno su proslavili i Novu godinu.

Moron su mediji početkom prošle godine prozvali 'novom nadom' u svijetu mode, a mnogi je uspoređuju s Hejli Boldvin (21).

Kamila je ranije bila u vezi s manekenom Josefom Perezom (22), bratom najbolje prijateljice Kajli Džener (20).

Dikaprio je poznat po ljubavi prema mlađanim manekenkama, a do sada je najviše ljubio Viktorijine anđele. Bio je u vezi s Žizel Bundeš, Bar Refaeli, Naomi Kembl, Helenom Kristensen, Evom Hercigovom i mnogim drugima.

 

Thank you @vanityfair @radhikajones @kristasmith @britthennemuth for having me

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije