Jet set

Đani ljubi flašu tekile i prisjeća se prošlosti: Familijo, nekada smo jeli paštetu (VIDEO)

Đani ljubi flašu tekile i prisjeća se prošlosti: Familijo, nekada smo jeli paštetu (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok | Đani ljubi flašu tekile i prisjeća se prošlosti: Familijo, nekada smo jeli paštetu (VIDEO)

​Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa ovih dana odmaraju u Dubaiju gdje se baškare za sve pare u luksuzu po čemu je ova destinacija i poznata.

Đani se bez lažne skromnosti hvali bogatstvom koje je zaradio svojim radom, a sada se oglasio sa jedne od najskupljih svjetskih destinacija i prisjetio se dana kada nije mogao da zamisli kako će mu život danas izgledati.

"Familijo, šta ćemo. Nakada smo jeli paštete, a sada pijemo najskuplju tekilu. Je*ote živote moj. So i tekila, limuna po …Jooj ljubičico moja, kraljice, zvezdo tamne noći", rekao je Đani dok je ljubio limitiranu flašu skopcjene tekile čija cijena iznosi nekoliko hiljada dolara.

Pjevač je riješio da napravi mali predah od nastupa, a za odmor odabrao je jednu od najluksuznijih destinacija. On i njegova supruga borave u jednom od najskupljih hotela u Emiratima, a sa putovanja dijele fotografije i video snimke na društvenim mrežama.

Đanijeva supruga je tako podijelila nekoliko zajedničkih slika na Instagramu, a objave su izazvale lavine komentara. Njih dvoje su uživali u hotelskom bazenu sa koga se pruža pogled na more, a pjevač je pozirao u zagrljaju supruge, prenosi Grand.

@djanimusic.official 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije