Jet set

Đani porodici uvodi dijetu: "Ješće svaki drugi dan"

Đani porodici uvodi dijetu: "Ješće svaki drugi dan"
Foto: Printscreen | Đani porodici uvodi dijetu: "Ješće svaki drugi dan"

Pjevač Radiša Trajković Đani posjetio je kafić koji je otvorio sin Ace Bulića, a progovorio o mnogobrojnim veseljima u svojoj porodici. Podsjetimo, Đani je nedavno oženio mlađeg sina Marka, a spekulisalo se da je na vjenčanje potrošio preko 200.000 evra.

"U novembru pravim ćerki punoletstvo i što se tiče veselja završio sam, dosta više... Posle da je udamo, lagano. Meni nije problem, pravio bih veselje svake nedelje, ali imam dosta prijatelja, sramota me, oni: "Brate, opet praviš veselje". 50-60 evra stolica, pa vi vidite...", rekao je Đani.

"Ja uvek kažem sinovima da pišu ko je koliko doneo, ne mogu ja 1.000 evra da dobijem, a da vratim 200. Samo može više, to tako ide u životu", dodao je pjevač.

Njegova supruga Slađa je skinula kilograme i sve oduševila svojim izgledom, a Đani ju je pohvalio i izjavio da će i ostale članove porodice poslati na dijetu.

"Uveo sam dijetu. Nema više da se jede svaki dan, svaki drugi mora! Slađa vodi računa o izgledu i svaka joj čast. Ona ima 55 godina, izgleda kao da ima 40", istakao je Trajković, koji je priznao da voli veselja zatvorenog tipa.

"Ja stvarno nemam vremena, ali volim ono kad dođem kod pravih prijatelja, zatvorenog tipa, da se opustim, ovako ćošak, hladno pivo i udri do zore. Više volim pivo nego ženu i decu", našalio se Đani. (Pink)

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije