Jet set

Đani sa sinovima pokrenuo privatni biznis

Đani sa sinovima pokrenuo privatni biznis
Foto: Instagram | Đani sa sinovima pokrenuo privatni biznis

Folker Radiša Trajković Đani prepoznatljiv je po pravljenju sjajne atmosfere na svojim nastupima, ali i po neposrednosti sa onima koji ga poznaju, a „familija“, kako zove sebi drage ljude, prilično je brojna. U moru obaveza Đani je oženio dvojicu sinova koji su u međuvremenu stali na noge i započeli svoj zajednički biznis u oblasti špedicije i transporta.

Nakon što su sve pripreme završene u vezi sa prostorom, registrovanjem firme i organizovanjem logistike, došao je i taj trenutak da šleper mladih Trajkovića krene na poslovni put.

"Konačno i moja deca da napune kamion! Naravno gorivom! Sa srećom deco moja!", čestitao je Đani svojim naslednicima pogađanje prvog ozbiljnijeg posla.

Nema srećnijih rodtelja nego onih koji vide kako su im deca uspješna, a tu su uvijek za njih da ih podrže u prvim koracima, pa tako i Đani i Slađa drže fige Milošu i Marku Trajkoviću na biznisu koji su započeli.

Prethodno su se obojica sinova oženili, dobili porodice i skućili uz roditeljsku podršku, a sada je došao trenutak i da zakorače krupnim koracima u svijet poslovanja.

Kod Trajkovića uvijek inače ima povoda za slavlje, a osim prvog kamiona koji je napunjen benzinom, prije samo desetak dana oženili su mlađeg sina Marka, kada su upriličili svadbeno veselje za pamćenje u jednom prijestoničkom hotelu, a ubrzo su Đani i Slađa proslavili i godišnjicu braka.

"27 godina najveće ljubavi! Volim te najviše na svetu", napisao je javno pjevač supruzi tada.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije