Jet set

Djevojka napadača Intera nova kraljica Meace

Djevojka napadača Intera nova kraljica Meace
Foto: N.N. | Djevojka napadača Intera nova kraljica Meace

Odlaskom Maura Ikardija u Pari Sen Žermen, Lautaro Martinez (22) brzo je postao miljenik navijača Intera.

Sjajni Argentinac ove sezone u svim takmičenjima postigao je 16 pogodaka, a tifozi "neroazaura" vjeruju da bi u tandemu sa Romeluom Lukakuom mogao vratiti šampionsku titulu u Milano.

Osim toga što blista na terenu, Lautaro veliku pažnju privlači i zbog svoje djevojke Agustine Gandolfo (23). Fatalna Argentinka odmah po odlasku Ikardijeve supruge Vande Nare stekla je status nove kraljice "Đuzepea Meace”.

Manekenka, koja je dolaskom u grad mode u rekordnom vremenu na Instagramu sakupila preko 530.000 pratilaca, često sa tribina bodri svog partnera i gotovo uvijek napravi pometnju kada se pojavi. Jedan od razloga su i njene atraktivne objave koje svakodnevno prikupljaju na hiljade lajkova.

Za ovu ljepoticu se zna da je rođena u Mendozi, a italijanski mediji tvrde da je postala uticajna u modnom svijetu te da se i te kako dobro snašla u Milanu, gdje je počela i poslovnu karijeru.

Ono što je zanimljivo jeste da se sa svojim partnerom upoznala 2018. godine, upravo zahvaljujući kontroverznoj Vandi Nari. Ona je zbog ljubavi ostavila fakultet u Argentini i preselila se u Italiju kako bi bila uz svog dragog. Inače, navijači Intera su u početku bili sumnjičavi prema Martinezu, ali on je svojim golovima brzo promijenio njihovo mišljenja i nema sumnje, ukoliko Inter prekine dominaciju Juventusa, da će on biti jedan od najzaslužnijih za uspjeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije