Jet set

Đina Lolobriđida, takođe žrtva seksualnog zlostavljanja

Đina Lolobriđida, takođe žrtva seksualnog zlostavljanja
Foto: N.N. | Đina Lolobriđida, takođe žrtva seksualnog zlostavljanja

Italijanska glumica Đina Lolobriđida izjavila je danas da je i ona bila žrtva seksualnog zlostavljanja ali je ocijenila da treba pokazati "hrabrost" i to osuditi odmah, a ne nekoliko godina kasnije.

"Čini mi se da su sada priče o tome kao način da se pravi reklama", rekla je legendarna glumica koja sada ima 90 godina, komentarišući seksualne skandale u filmskoj industriji.

"Treba biti hrabar" i to odmah reći i osuditi, "čak ni ja nisam imala tu hrabrost. Ćutala sam i nisam ništa rekla", dodala je ona.

Glumica je rekla da je u dva navrata bila žrtva seksualnog zlostavljana od "jednog stranca i jednog Italijana".

"Prvi put, bila sam nevina, nisam ništa znala o ljubavi. Dakle, bilo je ozbiljno a osoba je bila veoma poznata. Imala sam 19 godina i bila u gimnaziji", rekla je glumica rodjena 1927. godine.

Ona je dodala da drugi put i ne želi uopšte da pominje osim da je bilo poslije njenog venčanja 1949. godine za slovenačkog lejkara Milka Škofiča s kojim ima sina, i od kojeg se 20 godina kasnije razvela.

"Seksualna zlostavljanja, još kad ih ima više, ostanu u nama i to obilježi naš dalji karakter. To je nešto o čemu se ne govori lako...", rekla je čuvena glumica.

Luiđina Đina Lolobriđida koja je važila za seks simbol '50-ih i '60-ih godina upamćena je po filmovima "Hljeb", "Ljubav i snovi", "Kralj, kraljica i sluga", "Trapez", "Carska Venera" i "Zvonar iz Notr Dama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije