Jet set

Dragana Mirković nakon tri godine pauze ima iznenađenje za fanove

Dragana Mirković nakon tri godine pauze ima iznenađenje za fanove
Foto: N.N. | Dragana Mirković nakon tri godine pauze ima iznenađenje za fanove

Dragana Mirković odlučila je da izađe u susret zahtjevima miliona obožavalaca te im je poslije tri godine diskografske pauze poklonila novu pjesmu "Zamena", koju je danas objavila na svoj Youtube kanal.

Folk carica odlučila se za moćnu baladu koju potpisuju Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare, a svi oni koji su je čuli prije premijere smatraju da je ovo još jedan evergrin u plejadi hitova koje je tokom trideset pet godina karijere snimila, prenosi Story.rs.

"Tokom prethodnih godina preslušala sam mnogo pesama ali ova me je osvojila na prvo slušanje, tako da nisam želela čak ni da čekam jesen kada se obično promovišu pesme već sam je objavila usred leta. Ovo je inače moja prva saradnja sa Mlađanom, dok sam sa Maretom već radila, i jedva čekam da počnem da izvodim pesmu na koncertima i vidim reakciju publike, jer sve što radim, radim za njih i zbog njih", rekla je Dragana koju čeka bogata ljetnja sezona ispunjena koncertima od kojih je jedan od najzančajnijih onaj koji će održati 23. avgusta na beogradskom Ušću.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije