Jet set

Dragana Mirković počela pripreme za Arenu

Dragana Mirković počela pripreme za Arenu
Foto: Instagram | Dragana Mirković počela pripreme za Arenu

Folk zvijezda Dragana Mirković obradovala je publiku prije nekoliko nedjelja informacijom da će ove godine održati solistički koncert u Beogradu povodom 40. godina muzičke karijere.

Nakon 10 godina pjevačica će ponoviti spektakl u Areni 29. decembra, a sa publikom će tada proslaviti ovaj veliki i za nju značajan jubilej.

Dragana ne gubi vrijeme, pa je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila video u kome je poručila da su već počele pripreme za Arenu.

Ona je krenula iz svog doma u Beču, a kada je stigla u Beograd odmah je održala nekoliko sastanaka sa saradnicima.

"Počele pripreme za Arenu", napisala je Dragana uz video, dok je snimak pratila jedna od njenih pjesama "Idemo jako".

Nema sumnje da će ovaj koncert biti zaista nešto posebno, obzirom da znamo koliko se Dragana trudi i pjevački, ali i vizuelno kad su ovakvi nastupi u pitanju.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno gostovala u emisiji "Nikad nije kasno", a tom prilikom je voditelj i njen dugogodišnji prijatelj Žika Jakšić svima ispričao po čemu se Dragana razlikuje od ostalih pjevača na našoj sceni.

"Moram da kažem dragi gledaoci da ja Draganu poznajem dugo godina. Imao sam priliku i čast da dok sam bio deo benda 'Ritam Srca' sa njom radim dve godine koncerte i turneje. Radili smo Pariz, svirali smo koncert u Pioniru i mogu slobodno da kažem kao neko ko je stajao iza najvećih zvezda sa ovih prostora, Dragana spada u one pevače čije je srce puno radosti", rekao je Žika i nastavio:

"Ona nije izgubila tu radost koju donese slava, nije izgubila i tu neku nazvaću nevinost i čednost koju svi mi nosimo u sebi još od kada smo bili klinci. Mislim da je to jedan od uzroka što smo mi sa godinama sve lepši i lepši", prenosi Grand.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije