Jet set

Duško Tošić zaslužio Karleušin oproštaj, pjevačica najavila prinovu?

Duško Tošić zaslužio Karleušin oproštaj, pjevačica najavila prinovu?
Foto: Print Screen/Instagram | Duško Tošić zaslužio Karleušin oproštaj, pjevačica najavila prinovu?

​Sukob pjevačice Jelene Karlueše i njenog supruga fudbalskog menadžera Duška Tošića posljednjih nedjelja glavna je tema domaćih medija.

Iako su svi bili uvjereni da je njihovom braku došao kraj, čini se da su supružnici spremni nesporazum da ostave iza sebe, a Duškov potez govori tome u prilog.

Naime, juče je Karleuša putem svog Instagram profila sa obožavaocima podijelila niz prelijepih buketa crvenih ruža, koje je dobila za Dan zaljubljenih, a s obzirom da je do nedavno Duško boravio u Turskoj, mediji su pretpostavili da su ruže djelo misterioznog udvarača koji je iskoristio situaciju, no istina je nešto drugačija.

Dan kasnije, u Karleušin dom stigao je novi kontigent ruža, što je oduševljena pjevačica istog trenutka podijelila na svom Instagramu u okviru opcije story, a nešto kasnije odlučila je da otkrije i ko stoji iza svega.

Na jednom od snimaka, Jelena je u prvi plan istakla jedan od buketa, dok se u pozadini nalazi, niko drugi do Duško Tošić.

Čini se da je fudbaler u penziji ipak odlučio da pokuša da izgladi odnose sa suprugom, te da se izbori za njen oproštaj.

S obzirom da je njihov odnos bio izuzetno napet posljednjih mjeseci, posljednji u nizu Jeleninih storija ostavio je u čudu sve njene obožavaoce.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Naime, nakon velikog iznenađenja koje joj je priredio suprug, a koje je očigledno imala pozitivan efekat na njihov brak, Karleuša je objavila fotku naslovnice Vogua, na kojoj Naomi pozira sa bebom, napisavši:

"Možda mi je vreme za treće dete čim se ovako oduševljavam slikama beba", napisala je Karlueša, te tako konačno otklonila svaku sumnju o razvodu, te zagolicala maštu svojih obožavalaca, prenosi Gloria.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije