Jet set

Sve Nejmarove žene: Od menekenke, preko srpske starlete do UFC-ove djevojke

Sve Nejmarove žene: Od menekenke, preko srpske starlete do UFC-ove djevojke
Foto: Ilustracija | Sve Nejmarove žene: Od menekenke, preko srpske starlete do UFC-ove djevojke

Iako mu je tek 25 godina, brazilski fudbaler Nejmar iza sebe ima brojne veze s raznoraznim manekenkama i glumicama, a na poznatoj tračerskoj stranici Whodatedwho izlistali su mu čak 21 bivšu. S nekima od njih bio je u vezi, s nekima se "upoznao", odnosno "jednokratno" ih odvukao u krevet.

Povodom mogućeg  transfera iz Barselone u Pariz Sen Žermen donosimo vam  "kolekciju", koja može poslužiti Parižankama kako bi znale kakav tip žena brazilski čarobnjak voli.

Barbara Evans je brazilska  manekenka koja je Nejmara upoznala 2011. godine. Ona je tvrdila da su samo prijatelji i da ima dečka, on je to potvrdio, nio im nije povjerovao.

Nikol Bals takođe je brazilska manekenka, koja je sama priznala da je nekoliko puta prenoćila kod Nejmara dok je igrao u Santosu. Kad su je pitali je li bilo dobro, bez oklijevanja je odgovorila: "Odlično!"

Nejmarov prijatelj objavio je na Twitteru fotografiju fudbalera i reality zvijezde Majre Kardi uz potpis: "Bomba! Novi par", ali ona je otkrila da je samo s njim izašla na večeru na kojoj su bili i drugi prijatelji.

Plastična ljepotica i Playboyeva zečica Patrisia Jordan uživala je u Nejmarovu društvu, ali ju je njegov odlazak iz Brazila u Barselonu poprilično pogodio, pa je medijima pričala svakakve gadarije o njemu i njegovoj tadašnjoj djevojci Bruni Markezine.

Nejmar je imao samo 19 godina kad je bio u vezi sa šest godina starijom glumicom Danijelom Karvaljo. Prekinula je nakon samo dva mjeseca jer nije mogla izdržati medijski pritisak.

Jedan od nekoliko prekida s Brunom Markezine zasluga je Larise Oliveire, Brazilke koja je po svaku cijenu željela završiti u njegovom krevetu.

Na otvorenju SP-a 2014. Nejmar je zabio dva gola u pobjedi 3:1 protiv Hrvatske, a nakon utakmice objavio je fotografiju s Gabrielom Lenci. I taj supermodel kratko je "mijenjao" Brunu...

"Šarao" je Nejmar i po našim prostorima... Sa srpskom starletom Sorajom Vučelić upoznao se na Ibici, a kasnije je po nju poslao privatni avion da ga dođe posjetiti u Barselonu.

Na Ibici je upoznao i Tailu Ajalu, brazilsku glumicu, a njihovim vrućim poljupcima svjedočili su svi koji su se zatekli na zabavi.

Dženi Andrade brazilska je manekenka, TV-voditeljka i UFC-ova djevojka. S njom se Nejmar intenzivno družio 2015., a zajedno su dočekali Novu godinu. Mediji su ih prozvali "novim Kenom i Barbi".

Za kraj smo ostavili Nejmarovu najveću ljubav Brunu Markezine, o kojoj su mediji pisali kada je izgubila nevinost s 11 godina i kad je prekinula s brazilskim fudbalerom. Zajedno su bili četiri godine, s povremenim prekidima.

(100posto.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije