Jet set

Pratite nas na Google news

Dvije prosidbe na koncertu Marije Šerifović

Dvije prosidbe na koncertu Marije Šerifović
Foto: Instagram | Dvije prosidbe na koncertu Marije Šerifović
N.N.

Pjevačica Marija Šerifović sinoć je nastavila svoju koncertnu turneju "Druga strana ploče 2" pred prepunim beogradskim Centrom Sava.

Marija je na početku večeri, u video klipu, dala uputstva publici kako da se što bolje provede na koncertu, ali kada je trebalo da zapjeva prvu pjesmu, pjevačica je zamolila "Marka i Dragana da joj se pridruže na sceni"!

Nakon što su joj se momci pridružili na sceni zamolila ih je da pozovu svoje djevojke koje su im se ubrzo pridružile. Prave ovacije i veliku podršku publike Marija je dobila kada je stavila lentu i parovima se obratila u službi matičara.

"Ja uvek glasam za ljubav i drago mi je što mogu na mom koncertu da iskoristim priliku da učinim nešto lepo. Da li ste saglasni da zajednički život nastavite zajedno", pitala je Marija zaljubljene parove, nakon čega se čulo "DA" i glasne ovacije publike.

Potom se u Centru Sava začulo "Užičko kolo", prenosi Mondo.rs.

Video možete pogledati ovdje.

Nešto više od dva sata kroz omiljene hitove pop zvijezde publika je ovacijama i dobrom energijom bodrila Mariju. U nekoliko navrata Marija se obratila publici a sve posjetioce do suza je nasmijao momenat kada je pop zvezda šetajući kroz publiku, potpuno spontano jednu gospođu pitala koju bi želju voljela da joj ispuni a ona je potpuno samouvjereno izjavila:

"Jedina želja mi je da sljedeće godine ti pjevaš na svadbi moje ćerke. Jer si jedno nestvarno biće. Obožavamo te", rekla je gospođa koja je na koncert došla čak iz Bosne i Hercegovine, prenosi Telegraf.rs.

Zaljubljeni parovi, Marija ima sljedeći koncert 11. marta, a potom 26 marta.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije