Jet set

Džej Lo nastup na inauguraciji iskoristila za slanje političke poruke

Džej Lo nastup na inauguraciji iskoristila za slanje političke poruke
Foto: N.N. | Džej Lo svoj nastup na inauguraciji iskoristila za slanje političke poruke

Inauguracija američkog predsjednika Džoa Bajdena juče je bila najpraćeniji događaj u cijelom svijetu, ali jedan momenat je “ukrao” pažnju javnosti.

Naime, pred kraj svog nastupa Dženifer Lopez je na španskom izrecitirala dio američkog Zaloga vjernosti, a onda je otpjevala stih ‘let's get loud’ iz svog hita iz 2000. prije nego je završila, prenosi portal ljepotaizdravlje.ba

Mnoge je to '‘ubolo’' u uho pa je bilo onih kojima je nastup bio jednostavno smiješan, neki su se sramili gledati, drugi su je optužili za samopromociju, a bilo je i onih koji misle da iza svega stoji politička poruka namijenjena Latinoamerikancima koji žive u SAD-u.

Većini je nastup bio smiješan. No mnogi su u njenom potezu prepoznali poziv Latinoamerikancima da se napokon čuje i njihov glas u zemlji.

Ovo nije prvi put da je baš pjesmu ‘Let's Get Loud’ iskoristila za slanje političke poruke, piše Insider.

Tokom showa na poluvremenu prošlogodišnjeg Super Bowla tu je pjesmu pjevala zajedno sa svojom kćerkom, dok je bila ogrnuta velikom portorikanskom zastavom. Tada su ispred pozornice bila i djeca koja su sjedila u kavezima, a vjeruje se kako je to bila aluzija na odvajanje imigrantske djece od roditelja na američkoj granici s Meksikom.

Jennifer Lopez još nije objavila s kojom je namjerom ubacila svoj stih u nastup na inauguraciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije