Jet set

Džejla uhvaćena u provodu sa Henijem

Džejla uhvaćena u provodu sa Henijem
Foto: Instagram/Printscreen | Džejla uhvaćena u provodu sa Henijem

Pjevačica Džejla Ramović, trenutno boravi u Beogradu gdje je došla kako bi prisustvovala događaju koji je okupio brojne javne ličnosti i na kome je oduševila pojavom.

Gotovo svakim pojavljivanjem Džejla izaziva veliki broj pozitivnih komentara na račun izgleda i damskog stava koji posjeduje, pa izuzetak nije bila ni ova prilika za koju je izabrala dugu krem haljinu zanimljivog kroja.

Ramovićeva je podijelila nekoliko snimaka na kojima je pokazala kako se provodi zajedno sa kolegama iz javnog svijeta, a svima je privukla pažnju fotka koja je isplivala sa Henijem.

Naime, muzičar je objavio sliku sa lijepom pjevačicom na kojoj poziraju, a opisom ovog selfija izazvao je lavinu komentara.

"Šta mislite sa kim sam došao kao plus jedan", napiso je Heni.

Iako vjerujemo da je pijevač ovom objavom želio da zapali masu, da li je na pomolu neka saradnja ostaje da vidimo.

Podsjetimo, mlada pjevačica je nedavno u izjavi za Grand otkrila da bi voljela da snimi jednu moderniju pjesmu, pa se ovrnula i na aktuelne muzičke trendove.

"Zašto da ne, samo ako se pojavi neka dobra pjesma. Skroz sam otvorena po tom pitanju i željno čekam da se desi neki duet. A sa kim će biti, biće sa onim ko god bude okej za takvu pjesmu", rekla je nedavno Džejla.

(Grand)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije