Jet set

Dženifer Lopez pravi najskuplje vjenčanje u Holivudu

Dženifer Lopez pravi najskuplje vjenčanje u Holivudu
Foto: N.N. | Dženifer Lopez pravi najskuplje vjenčanje u Holivudu
N.N.

Life & Style magazine je ekskluzivno saznao da Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez ne planiraju da štede na velikoj ceremoniji.

Kako je magazine prenio, Džej Lo i Rodrigez planiraju da naprave najskupocjenije vjenčanje u istoriji Holivuda. Izvor je objasnio da pjevačica i bivši sportista žele da nadmaše čak i Kanje Vesta i Kim Kardašijan koji su 2014. potrošili više od 12 miliona dolara na svoje venčanje!

“Alex je rekao da želi da se iskupi za svu dramu oko navodnih prevara i da želi da joj priredi venčanje iz snova. Pripreme su krenule, a ako je suditi po onome šta već sada rade, njihovi prijatelji neće biti iznenađeni ukoliko na kraju potroše više od 15 miliona dolara na ceremoniju” , objasnio je izvor.

Ipak, čak i suma od 15 miliona nije tako velika obzirom da par planira vjenčanje na nekoj skupocjenoj destinaciji. Prema rječima izvora, njih dvoje razmišljaju o Bahamima, mjestu gdje su se i vjerili.

"Dženifer već zna šta će da obuče, ali i šta će sve biti posluženo od hrane" , nastavio je izvor. Samo će torta koštati više od 50,000 dolara, a biće poručena iz Njujorka", navodi izvor magazina.

Kada su zvanice u pitanju, na vjenčanju će prisustvovati neka od najvećih imena filmske i muzičke industrije, ali i Aleksove kolege iz svijeta sporta!

Aleks navodno neće štedjeti ni na nakitu koji planira da pokloni svojoj dragoj, a obzirom da, prema riječima izvora, pjevačica tvrdi da joj je ovo posljednje vjenčanje – ne želi da štedi!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije