Jet set

Džim Keri se oprostio od fanova na Twitteru (VIDEO)

Džim Keri se oprostio od fanova na Twitteru (VIDEO)
Foto: Screenshot/Twitter | Džim Keri se oprostio od fanova na Twitteru (VIDEO)
N.N.

Nakon što je Ilon Mask preuzeo Twitter i pokrenuo mnoge polemike, ljudi masovno napuštaju ovu platformu, a među njima je i Džim Keri, koji se na bizaran način oprostio od fanova.

U svojoj najnovijoj i po svemu sudeći poslednjoj objavi na Twitteru, glumac je podijelio bizarnu animaciju uz natpis: "Napuštam Twitter, ali evo jedne animacije koju sam napravio sa svojim prijateljem. Zasnovana je na mojoj slici ludog starog svetioničara, koji stoji nag u oluji, doziva svoje anđele i sija svojom lampom kako bi nas vodio kroz podmuklu noć. Sve vas mnogo volim."

Video prikazuje svetionik u oluji, a u pozadini svira irska muzika. Odjednom se pojavljuje crvenokosi čovjek, potpuno nag, i počinje da pjeva o anđelima koji "svjetlošću ispunjavaju mjesto" i "vode ih kroz oluju" u mračnoj noći, čvrsto "držeći šavove na njihovim jedrima".

"Upaliću svoju lampu. Do zore. Slatki anđeli me čuju kako se molim", pjeva crvenokosi čovjek, prije nego što grom udari u svetionik i počne da se smije, ostavljajući zapanjene posmatrače u tišini.

 

 

Reakcije na Twitteru

Korisnici Twitera imaju podijeljeno mišljenje o glumčevom bizarnom oproštaju. Neki tvrde da je to remek-djelo, a drugi ga nazivaju ludim.

"Nedostajaćeš mi ti i tvoja nevjerovatna umjetnička djela koja su me nasmijala i sačuvala zdrav razum! Hvala ti", napisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: "Nemoj ići, Džimi! Još uvijek možemo da se zabavljamo."

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije