Jet set

Džon Travolta posvetio emotivnu objavu pokojnoj supruzi

Džon Travolta posvetio emotivnu objavu pokojnoj supruzi
Foto: Screenshot/Instagram | Džon Travolta posvetio emotivnu objavu pokojnoj supruzi

Glumac Džon Travolta (67) posvetio je emotivnu objavu svojoj pokojnoj supruzi, glumici Keli Preston, koja je rođena na današnji dan 1962. godine.

"Srećan rođendan, Keli. Nedostaješ nam i jako te volimo", napisao je Džon uz fotografiju nasmijane Keli.

"Ona sada slavi s anđelima", "Sigurna sam da prima svu vašu ljubav", "Bila je nevjerovatna", "Uvijek ćemo se sjećati Keli", samo su neki od komentara podrške.

Keli je preminula u 58. godini od raka dojke, prošle godine. Glumački par bio je u braku 29 godina, a upoznali su se 1989. na snimanju filma "Stručnjaci" (The Experts).

Njih dvoje zajedno su dijelili najdivnije trenutke, sve uspjehe, ali i padove. Jedan od najtežih sa kojim su se suočili dogodio se 2009. godine, kada su izgubili sina Džeta, koji je preminuo na porodičnom putovanju na Bahamima, kada je zbog napada pao u kadi i udario glavom.

Za Novu godinu 1990/91, Travolta je kleknuo u restoranu jednog hotela u Švajcarskoj i zaprosio Keli skupocjenim dijamantskim prstenom. Pojedini producenti pričali su kako je Keli čak bila zatečena iznenadnom prosidbom, kao i da je vrisnula kada je Džon izustio čuveno pitanje.

Vjenčali su se 5. septembra 1991. godine, a Keli je bila već dva mjeseca trudna sa njihovim pokojnim sinom Džetom. Sudbonosno "da" izgovorili su tajno u Parizu, uslijedilo je zvanično vjenčanje na Floridi, prenosi b92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije