Jet set

Džoni Dep hvali Srbiju na sva usta

Džoni Dep hvali Srbiju na sva usta
Foto: Arhiva | Džoni Dep hvali Srbiju na sva usta

Holivudska zvijezda Džoni Dep uvijek se lijepo provodi u Srbiji, rekao je danas na konferenciji za medije producent Andrea Iervolino.

Na pitanje kako je bilo raditi sa holivudskim zvijezdama Depom i Robertom Patinsonom u ulogama zastrašujućih negativaca u filmu "Čekajući varvare", i kakve su im reakcije na sam rezultat filma, Iervolino odgovara da su glumci bili veoma srećni i zadovoljni u radu na ovom ostvarenju.

"Ono što je odlično u ovom slučaju je što oni uopšte sebe tu nisu gledali kao zvijezde, jer da je bilo tako, onda bi njihov honorar bio ogroman, recimo oko 15 miliona dolara, a oni su ovdje zaista radili za veoma simboličnu sumu", otkriva prvi čovek Iervolino entertejnmenta (IE).

Producent se prisjetio kako se Džoni Dep našalio na jednoj konferenciji za štampu u Veneciji povodom ostvarenja "Čekajući Varvare".

"Rekao ja da bi platio da igra u filmu koliko mu se svidio cijeli projekat", kazao je Iervolino.

Takođe, Dep se oduševio kada mu je rečeno da će se drugi projekat produkcije IE - kratkometražni animirani serijal "Pafini", snimati u Srbiji. U tom veb-serijalu Dep je pozajmio glas ptičici Džoni Paf, u čak 250 epizoda od po pet minuta, a prve epizode već sada su dostupne na TV Epl i Amazon prajm digitalnim platformama i bilježe izuzetan uspjeh i rekordnu gledanost.

"Imao je samo predivne riječi o Srbiji, naglasio je da se tamo uvek lijepo provodio", kazao je Iervolino.

Film "Čekajući varvare" je snimljen prema istoimenom romanu (1980) nagrađivanog autora Džona Maksvela Kucija, koji je potpisao i scenario ovog ostvarenja prema svojoj knjizi.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije