Jet set

Džoni Dep na suđenju pričao o teškom djetinjstvu

Džoni Dep na suđenju pričao o teškom djetinjstvu
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Džoni Dep na suđenju pričao o teškom djetinjstvu
N.N.

Slavni glumac je tužio bivšu suprugu za klevetu zbog članka iz 2018. godine, koji je napisala za Washington Post, a u kome se govori o navodnom porodičnom zlostavljanju.

Suđenje se odvija u Virdžiniji, a glumac je nekoliko puta do sada rekao da je u potpunom šoku zbog upućenih izjava o nasilju.

Nikad sam nisam došao do tačke da na bilo koji način udarim gospođu Herd, niti sam udario bilo koju ženu u svom životu - rekao je gluma,  prenosi People.

Tokom suđenja glumac iznova proživljava događaje iz djetinjstva, sjećajući se majke.

Džoni Dep je detaljno opisao djetinjstvo u Kentakiju.

Dep, 58, rođen je 9. juna 1963. u Ovensborou u Kentakiju, kao najmlađi od četvoro djece roditelja Beti Sju Palmer i Džona Kristofera Depa.

Depov otac je bio građevinski inženjer, a majka je radila kao konobarica. Porodica se često selila tokom Depovog djetinjstva zbog nemirne prirode njegove majke.

"Stalno smo se selili, uvijek sam bio to novo djete, a to nikada nije bilo posebno prijatno", kaže Dep, prenosi Daily Mail.

"Moja majka je bila prilično nepredvidiva. Imala je sposobnost da bude okrutna prema svima nama. U našoj kući nikada nismo imali neku vrstu sigurnosti ili zaštite, jedino što je trebalo da uradimo, bilo je da se držimo podalje od nje", rekao je Dep, prenosi Daily Mail.

Dep je svjedočio da ga je život u porodičnoj kući u kojoj je odrastao naučio da nikada kasnije u životu ne ponovi istu vrstu zlostavljanja u sopstvenom domu.

"Tačno sam znao kako da odgajam djecu kada je moja djevojka Vanesa Paradis zatrudnila, što je bilo potpuno suprotno od onoga što su moji roditelji radili. Nikada nemojte da povisite glas pred svojom djecom, nikada. Ili vrištati riječ "ne". Nikada svojoj djeci nisam želio da kažem "ne". Želio sam da im pokažem da postoje opcije", rekao je Dep.

"Psihološko zlostavljanje bilo je gotovo gore od premlaćivanja. Premlaćivanje je samo fizička bol, a s njom naučite da se nosite, prihvatite je. Ali psihičko i emocionalno zlostavljanje je ono što nas je uništavalo", priznao je.

Za svog oca, Džona Kristofera Depa, rekao je da je bio ljubazan koji nikada nije izgubio živce ili napao Beti Su. Jednog dana kada je Depu bilo 15 godina, otišao je i više se nije vratio.

"Nisam shvatio kad je moj otac otišao. Jednog jutra je otišao na posao, spakovao stvari u automobil i otišao. Mama je došla kući s posla satima kasnije, oko 15.30 sati. Ušla je u kuću, zastala, pogledala oko sebe i nešto je osjetila. Rekla nam je: "Vaš tatica je otišao. Otišao je, otišao je". Zatim je otrčala u njihovu spavaću sobu, pogledala u ormar, otvorila vrata i vidjela da njegove odjeće i stvari više nema. Bila je uzrujana. Uzeo sam njen automobil i odvezao se do tatinog posla. Imao sam 15 godina i došao sam pred njega i rekao mu: "Slušaj, čini se da je neko ukrao svu tvoju odjeću". On mi je odgovorio: "Da, završio sam. Ne mogu više. Ne mogu više tako da živim. Sada si ti glavni muškarac u kući..." Te mi njegove riječi nisu baš najbolje legle. Nisam bio spreman da čujem te riječi", bio je iskren Dep.

(magazin.novosti)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije