Jet set

Džoni Dep negirao napad na bivšu suprugu Amber Herd

Džoni Dep negirao napad na bivšu suprugu Amber Herd
Foto: Tanjug/AP | Džoni Dep negirao napad na bivšu suprugu Amber Herd

Gumac Džoni Dep je negirao napad na bivšu suprugu Amber Herd na privatnom karipskom ostrvu i tokom perioda "divljanja" u Australiji trećeg dana suđenja za klevetu protiv tabloidnih novina koje su ga nazvale "muškarcem koji tuče žene".

Dep tuži novine News Group, izdavača "The Sun-a", i glavnog urednika lista, Dana Vutona, zbog članka iz aprila 2018. godine u kojem se navodi da je fizički zlostavljao Herd.

Glumac odlučno negira da je bio nasilan prema bivšoj supruzi. Rekao je da je njegova veza sa Herd bila "neprestano uvređanje, ponižavanje i optužbe za stvari koje se nikada nisu dogodile", prenosi AP.

Slučaj ukazuje na burnu vezu između Depa i Herd, koji su se upoznali na snimanju komedije "Dnevnik ruma" 2011. godine i vjenčali se u Los Angelesu u februaru 2015.

Amber Herd, Foto: Tanjug/AP
Amber Herd, Foto: Tanjug/AP

Herd, manekenka i glumica, podnijela je zahtjev za razvod sljedeće godine, a Dep je dobio zabranu prilaska zbog nasilja u porodici. Razvod je okončan 2017. godine.

Budući da se ni Herd (34), ni 57-godišnjem Depu ne sudi, slučaj služi kao neka vrsta obračuna između bivših supružnika, koji se međusobno optužuju za kontrolisanje, nasilje i prevare tokom burnog braka, konstatuje agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije