Jet set

Džoni Dep opet poludio na setu, uslijedila tužba

Džoni Dep opet poludio na setu, uslijedila tužba
Foto: Instagram | Džoni Dep opet poludio na setu, uslijedila tužba

Dva tjelohranitelja su već tužila glumca Džonija Depa (55) jer su mu, kako kažu, morali 'glumili dadilje i brisati koku s nosa', a sada ga zbog udaraca i uvreda tuži menadžer Greg 'Roki' Bruks.

Zvijezda 'Pirata s Kariba' u zadnje vrijeme puni naslovne strane novina svojim ispadima, a nakon što su se mediji raspisali kako je zbog droge i alkohola smršao i izgleda bolesno, Dep je izgubio kontrolu na setu pa je udario menadžera i unio mu se u lice vičući: 'Daću ti 100 tisuća dolara ako me udariš šakom u facu!'.

Ispad se dogodio dok je Grg radio na dokumentarnom filmu 'Grad laži' za koji je istraživao smrti repera Bigi Smalsa i Tupaka Šakura. Neke scene su se snimale ispred hotela, za što je Greg morao dobiti odobrenje od grada.

Bruks je više puta trebao zaustaviti snimanje i preseliti cijeli set u hotel, ali je Džoni svaki put tražio da produži snimanje vani na što je ovaj pristajao, sve dok mu gradske vlasti nisu naredile da snimanje premjesti u hotel. U strahu od Depove reakcije Greg je pozvao i dežurnog policajca sa seta da mu 'pomogne kako bi glumcu saopštio vijest’, na što je problematični Džoni potpuno poludio.

“Ko si j*** ti da mi govoriš što da radim?”, odgovorio je Dep, a svjedoci kažu da je bio u alkoholizovanom stanju.

Bruks je navodno pijanom i drogiranom Džoniju pokušao objasniti da više ne smiju snimati ispred hotela, na što je ovaj nastavio divljati:

“J*** mi se ko si, nećeš mi govoriti što da radim”,  rekao je pa je dva puta udario Bruksa u rebra.

Kad je shvatio da ga udarcima nije ni razljutio i da se ovaj ni ne brani, problematični glumac mu je počeo vikati da je pičk*** i da će mu dati 100 hiljada dolara ako ga udari u lice.

“Udari me, hajde, platiću ti”, vikao je Dep dok se nisu umiješali njegovi tjelohranitelji koji su ga udaljili od Bruksa.

Tjelohranitelje tretirao kao dadilje

Da Dep u Holivudu bez obzira na ispade još ima uticaja pokazuje i to da je Greg dobio otkaz tri dana nakon što je odbio potpisati da zbog ovog incidenta neće tužiti Depa. Džoni je inače trenutno na sudu i s bivšim menadžerom i advokatima za koje tvrdi da su ga pokrali, te s nekadašnjim tjelohraniteljima koji su početkom maja podnijeli tužbu protiv njega zbog maltretiranja.

“Tretirao nas je kao dadilje umjesto kao tjelohranitelje, bili smo potplaćeni i imali previše posla”, rekli su Eudžin Areola (38) i Migel Sančez (38). Dodali su kako im glumac nije platio prekovremeni rad od aprila 2016. do januara 2018. te da im je uskraćivao hranu i vrijeme za odmor.

U tužbi protiv Depa kažu i da su mu jednom, dok su ga čuvali tokom izlaska u noćni klub, s lica čak brisali ostatke droge da niko oko njega ne primijeti 'bijeli prah koji mu je ostao oko nosa'. Žale se i da su bili potplaćeni a da su radili sve, od čuvanja Depa pa do trčanja za njegovom djecom.

“Ne samo da smo pazili na njega i da ne potroši previše novca, kako je sam od nas tražio i tako mu glumili dadilju, već smo bili dadilje i njegovoj djeci što nam nikako nije u opisu posla”, tvrde tjelohranitelji.

Dep ima sina Džona Kristofera Depa III (16) i kćerku Lili-Rouz Dep (18) s bivšom djevojkom, francuskom glumicom i modelom Vanesom Paradi (45).

Sveti se bivšoj ženi

Dep ne prestaje da iznenađuje i šokira javnost, a sada je odlučio da preko tetovaže "Mršavica" (Slim), koja je bila namijenjena njegovoj bivšoj supruzi Amber Herd, napiše "Prevara" (Scam).

Slim je bio nadimak koji je zvezda "Pirata sa Kariba" nadenuo svojoj tadašnjoj supruzi, a koji je on istetovirao na svojoj šaci. Međutim njegova tetovaža je prvu doradu pretrpjela odmah nakon burnog razvoda.
Umesto "slim", glumac je tetovažu promenio prvo u "ološ", a sada u "prevara" (scam). Svakako, izgleda da glumac još nije oprostio svojoj dragoj zbog burnog razovda, piše News.com.au.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije