Jet set

Ed Širan "ratuje" sa komšijama zbog bizarne ideje

Ed Širan "ratuje" sa komšijama zbog bizarne ideje
Foto: Print Screen/Instagram/edward__christopher__sheeran | Ed Širan "ratuje" sa komšijama zbog bizarne ideje

Britanski muzičar Ed Širan je tokom posljednjih dana ratuje sa komšijama iz krajnje bizarnog razloga - zbog kapele i grobnice.

Naime, Ed Širan planira da na svom posjedu sagradi privatnu kapelicu koja će uključivati i njegovu grobnicu, što je po mišljenju njegovih komšija gotovo neprihvatljivo.

Za kapelu mu je odobrena gradnja još 2019. godine koja ne uznemirava komšije toliko, koliko ideja da u blizini izgradi i grobnicu. Kako piše New York Post, Širan bi trebalo da dobije zeleno svjetlo za izgradnju grobnice bez obzira na protivljenje njegovih komšija.

"Ovo područje ima puno divnih crkvi i mislim da nema potrebe da slavna osoba sagradi još jednu. Sama činjenica da slavna osoba želi grobno mjesto dalje od ostatka populacije pokazatelj je da nešto ne valja s modernim svijetom. Jesu li slavni toliko odvojeni od realnosti da njihov svaki dah, a sada i umiranje, mora biti toliko odvojeno od drugih 'običnih' ljudi", bio je komentar Ane Vuds, jedne od Širanovih komšinica.

Iako komšijama smeta njegov plan za izgradnju grobnice, lokalne vlasti nemaju ništa protiv. Naime, u Engleskoj i Velsu ne postoje zakoni koji bi zabranili da se neko tijelo sahrani na privatnom posjedu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije