Jet set

Edita doživjela neprijatnost na nastupu: "Ne budi majmun"

Edita doživjela neprijatnost na nastupu: "Ne budi majmun"
Foto: Print Screen/Instagram/editaaradinovic | Edita doživjela neprijatnost na nastupu: "Ne budi majmun"

Pjevačica Edita Aradinović doživjela je neprijatnost na nastupu, koji je odmah prekinula i obratila se dečku iz publike.

Naime, Editu je muškarac gađao tokom nastupa, što je pjevačicu iznerviralo, pa mu je u naletu bijesa jasno stavila do znanja da to ne smije da radi.

"Ja sam došla ovde da pevam za vas. A neki seljak me je gađao. I ako se još jednom bude to desilo, ja odoh kući. Ne znam kako se zove dečko, videla sam ga tu", rekla je Edita.

"Ti mali majmune, ti si me gađao. Ne budi majmun, jer ja treba da odem u Beograd i da kažem da sam se dobro provela u Obrenovcu. A ja sam tebe videla, ne moraš sad da pričaš sa nekim drugim", rekla je pevačica, a zatim nastavila nastup.

Snimak sa Editinog natupa masovno se širi mrežama, a fanovi joj poručuju da je ispravno postupila što se obratila momku koji ju je gađao i objasnila mu da ne može tako da se ponaša.

Inače, nedavno je pjevačica Milica Pavlović uzela telefon momku iz publike i bacila ga na pod, jer je pokušavao da slika ispod njene suknje tokom nastupa.

 

@ninaxiin nista nije pogresila #f #fy #fyp #fypシ #foryou #foryoupage  original sound - N I N A

(Telegarf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije