Jet set

Egipatska glumica ima korijene iz Crne Gore

Egipatska glumica ima korijene iz Crne Gore
Foto: Instagram | Egipatska glumica ima korijene iz Crne Gore

Megan Markl (40) se proslavila ulogom Rejčel Zejn u seriji "Odijela", a sada ista serija dobija svoju arapsku verziju gdje će njen lik igrati Tara Emad (28).

Ova prelijepa žena je osvojila 2010. titulu Miss Teen Egipta 2010. godine i od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom.

Tarin otac je iz Egipta, dok joj je majka porijeklom iz Crne Gore, piše Dejli mejl. Rođena u Kairu, a modelingom se počela da bavi sa samo 14 godina. Internacionalnu karijeru je počela da gradi malo kasnije i u TV šou "Zay El Ward" istakla je da joj je "bio ponuđen internacionalni ugovor dok je išla u srednju školu, ali je smatrala da je obrazovanje prioritet". Džepna Venera savršenog tijela poručuje: "Nabavite malu trambolinu i skačete".

Bila je na naslovnim stranama magazina, radila je brojne editorijale za "El", "Vog", "Kosmopoliten" i druge časopise.

Pored modelinga, Tara je i uspješna glumica - igrala je u mnogim egipatskim serijama, a rekla je da su joj "Šarliz Teron i Merili Strip glumački uzori".

Krase je duga i njegovana kosa i savršen ten, a o bjuti tajnama, Tara je spomenula i majku koja ju je naučila da kockica leda čini čuda.

"Kada sam umorna ili dođem sa zahtjevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvježim lice", rekla je za lokalne medije, prenosi B92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije