Jet set

Emili Ratajkovski o suprugu: Znala sam da je on pravi

Emili Ratajkovski o suprugu: Znala sam da je on pravi
Foto: Instagram | Emili Ratajkovski o suprugu: Znala sam da je on pravi

Lijepa manekenka šokirala je obožavaoce kada se u februaru udala za glumca i reditelja Sebastijana Bir-Meklarda.

Riječ je o Emili Ratajkovski (27), koja se za Sebastijana udala tri mjeseca nakon što je prekinula višegodišnju vezu s muzičkim producentom Džefom Magidom.

Vjenčanje je održano u Njujorku, a tom prilikom lijepa brineta zasijala je u žutom odjelu i sa crnim šeširom na glavi. Fanove je o udaji obavijestila putem Instagrama, a sa suprugom je prvi put javno viđena tek nekoliko dana prije ceremonije.

Vijest je bila veliko iznenađenje, jer niko nije znao za par, niti da je ova ljepotica raskinula s bivšim. Kasnije je otkrila kako se ona i Sebastijan poznaju već godinama, ali do tada su bili samo prijatelji. Prilikom nedavnog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, manekenka je otkrila kako se nije htjela viđati sa sadašnjim suprugom dok je bila s Džefom, jer je između njih bila nevjerovatna hemija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

“Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastijanom nasamo dok sam u vezi, jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jeste vjenčanje”, iskreno je priznala Emili, koja je s Džefom bila 4 godine i živjeli su zajedno.

“Nisam bila snaša s Pinteresta. Stalno snimam glamurozne kampanje, a ovo je bilo tako opuštajuće. Sama sam se našminkala i sredila kosu. Tako se osjećam najbolje. Nisam imala vremena baviti se sa svime čime se inače bave mlade. Nikada nisam bila takav tip žene”, otkrila je u nastavku intervjua.

Svoje djevojačko veče Emili je proslavila sa nekoliko prijateljica u jednom hotelu u Njujorku, a ističe kako nikada nije bila srećnija.

(Dnevnik.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije