Jet set

Emina Jahović progovorila o razvodu braka i sinovima

Emina Jahović progovorila o razvodu braka i sinovima
Foto: Instagram | Emina Jahović progovorila o razvodu braka i sinovima
N.N.

Što se muškaraca tiče, za pravu ljubav ću uvijek otvoriti srce, ali prije svega umijem da uživam u sebi i svojoj djeci - rekla je pjevačica.

Pjevačica Emina Jahović otvoreno je progovorila o razvodu od turskog pjevača Mustafe Sandala, kao i sinovima Jamanu i Javuzu.

Emina je istakla da joj smeta medijska pažnja izazvana njenom brakorazvodnom parnicom.

“Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu djecu da zaštitim od toga, i to osjećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam - rekla je pjevačica ističući da se ne osjeća se usamljeno nakon razvoda.

“Majka sam, tako da nikad nisam usamljena. Što se muškaraca tiče, za pravu ljubav ću uvijek otvoriti srce, ali prije svega umijem da uživam u sebi i svojoj djeci”, rekla je Emina, a zatim osvrnula na sinove, na koje je, kako kaže, izuzetno ponosna

“Jaman je neustrašiv, jak i brz, kako mu i ime kaže. Jaman na turskom znači snažan. Javuz je, s druge strane, oprezan i prava umjetnička duša, ali kako njegovo ime kaže - umije da bude jako odlučan. Kada na tu razliku među njima dodate i pubertet - jasno vam je da je kod nas uvijek veselo”, rekla je ona.

“Šalu na stranu, moji dječaci me neopisivo ispunjavaju i uživam u svakom trenutku s njima. Svaki dan otkrijem nešto novo - talenat, osobinu, postupak, reakciju - i oduševim se! Jako sam ponosna majka, najviše na njihovu skromnost i privrženost porodici”, rekla je Emina za “Lenu”.

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije