Jet set

Emina Jahović rasplakala sve prisutne u emisiji

Emina Jahović rasplakala sve prisutne u emisiji
Foto: Print Screen/Instagram | Emina Jahović rasplakala sve prisutne u emisiji

Pjevačica Emina Jahović na jednoj turskoj televiziji u emisiji u kojoj je gostovala uspjela je da rasplače prisutne svojom životnom ispoviješću.

Naime, pjevačica je odrasla kao najmlađe dijete u porodici u Novom Pazaru pored oca Nusreta Jahovića koji je bio kardiotorakalni hirurg, mame Senije Jahović, pedijatra, sestre Sabine, koja je takođe, pedijatar i brata Mirsada Jahovića Turkdžana, košarkaša koji je igrao i u NBA ligi.

Oca je izgubila kada je imala 18 godina, danas o njemu govori sa mnogo tuge i ljubavi.

@_sara022 #fouryoupage #fouryoupage #fouryoupage #viral #fouryoupage ♬ original sound - SARAH❤️

"Ja celi svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, Nikad", započela je Emina Jahović u emisiji, zbog čega su ostalim gostima počele suze da se slivaju niz lice.

"Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina", ispričala je pjevačica i dodala:

Dakle na primer uopšte nisam preživela svoje detinjstvo. Kada kažu: "Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna". To je stvarno tako. Kad te život jednom dolje povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživjeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život...

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije