Jet set

Emotivan razgovor kraljice i princa: Uvijek si dobro došao

Emotivan razgovor kraljice i princa: Uvijek si dobro došao
Foto: Tanjug/AP | Emotivan razgovor kraljice i princa: Uvijek si dobro došao

Ukoliko Hari ikada bude htio da opet bude dio kraljevstva, vrata su mu širom otvorena.

Britanska kraljica Elizabeta Druga i uskoro bivši princ Hari proveli su četiri sata na ručku u nedjelju, kako bi razgovarali o završnim dužnostima koje on ima sa svojom suprugom Megan Markl.

Tenzija između kraljice i Harija dodatno se ugrijala nakon što je Hariju i Megan zabranjeno da se brendiraju kao kraljevski par nakon njihovog istupanja iz porodice. Javno saopštenje koje je izdao ovaj par nakon ove zabrane razljutilo je morarhinju, koja nije mogla da vjeruje koliko sramote je njen unuk uspio da donese porodici, prenosi Kozmopolitan.

Kraljica je htjela da na ručku nađe kompromisno rješenje za buduće planove i završila je razgovor rekavši Hariju da ga mnogo voli i da je uvijek dobro došao ukoliko želi da se vrati kraljevskim dužnostima, navodi Dejli Mejl.

Izvor blizak porodici izjavio je da je kraljica "vrlo uznemirena" odlukom svog unuka da se odseli u Ameriku, jer će je to spriječiti da često viđa praunuka Arčija. Izvor dodaje da je kraljica bila vrlo jasna kada je rekla da Hari u svakom trenutku može da se vrati u Englesku sa svojom porodicom i povrati kraljevske obaveze, prenosi britanski San.

Megan će doći u London kako bi sa suprugom obavila njihove finalne dužnosti kao kraljevskog para. Hari i Megan će se pridružiti Vilijamu i Kejt, kao i kraljici, Čarlsu i Kamili na proslavi Dana Komonvelta. Ovo će biti među posljednjim njihovim dužnostima kao kraljevskog para, ali i prvo javno pojavljivanje nakon što je britanski San objavio njihovo istupanje iz kraljevske porodice, poznatom kao Mexit.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije