Jet set

En Hatavej se porodila u tajnosti

En Hatavej se porodila u tajnosti
Foto: Facebook/Anne Hathaway | En Hatavej se porodila u tajnosti

Poznata američka glumica En Hetavej, srećnu vijest da je ponovo trudna objavila je na Instagramu kroz fotografiju na kojoj pozira sa istaknutim trudničkim stomakom.

"Nije za film. #2", naglasila je En.

"Šalu na stranu, svi vi koji prolazite kroz pakao neplodnosti i začeća, znajte da mi nije bilo lako da zatrudnim ni prvi ni drugi put. Volim vas", dodala je glumica koja je sa Adamom Šulmanom 2016. godine dobila sina Džonatana Rouzbenksa.

"Prije nego što sam rodila sina, osjećala sam pritisak da mi raspored stalno bude pun. Kad nisam radila, imala sam osjećaj da gubim vrijeme. Sada ponekad jednostavno ne mogu da radim, jer mi je važno da budem kod kuće sa djetetom. I nije mi teško zbog zoga. Kupujem manje, ali kuvam, čitam, pišem i komuniciram više. Obezbjeđujem više vremena za stvari koje su mi važne jer nekako iznenada – imam više vremena", rekla je En kada je prvi put postala mama.

Međutim, nakon ovoga, rijetko smo imali priliku da je vidimo, međutim juče je uslikana u sasvim zbunjujučoj okolnosti.

Naime, lijepa glumica snimljena je u šetnji s bebom a njen suprug Adam nosio je korpu dok je Ana pazila na njihovog sina Džonatana. Kakoi pišu inostrani mediji, glumica se potpuno iz javnosti povukla prije tri nedjelje i u međuvremenu u tajnosti rodila drugo dijete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije