Jet set

Era Ojdanić progovorio o teškom životu: "Nisam imao za kiflu"

Era Ojdanić progovorio o teškom životu: "Nisam imao za kiflu"
Foto: Screenshot/Instagram | Era Ojdanić progovorio o teškom životu: "Nisam imao za kiflu"

Pjevač Era Ojdanić progovorio je o teškom životu i odrastanju u nemaštini, dok se danas mnogi otimaju za njegovo bogatstvo.

Naime, pjevač je progovorio o svom stečenom bogatstvu, ali i otkrio detalje o sadašnjoj djevojci, koja je, po svemu sudeći nekoliko decenija mlađa od njega.

"Valjda znate šta ima novo, kao dete sam maštao kada ću jednom da dođem u veliku dvoranu Doma sindikata, a samo preko puta je radio moj otac, koji mi je svaki dan donosio krišku hleba, namazanu mašću i alevom paprikom...", rekao je Era i dodao:

"Ja nisam imao ni za kiflu, ni za prevoz, kačio sam se na trolu, pa dođem uzmem sendvič, pojedem, a sad mi se san ostvario. Početkom osamdesetih godina, ja sam ovde imao nedelju dana solističke koncerte u organizaciji Rake Đokića. Kao pečat svega toga milioni i milioni kilometara pređenih, evo me danas, srećan, radostan, zadovoljan primam pehar."

"I sve što sam stek'o, nek potroši neko! Pa kako, pa pare su za trošenje, radio, radio zaradio, ne mogu ja da trošim te pare. Troše mi unuci, pa njihove devojke, moje lepe, dobre drugarice! Volele su mlade devojke uvek mene, ali i ja njih, ljubav se ljubavlju vraća. Zaljubljen sam sada do ušiju", rekao je Odjanić, a onda otkrio da je njegova djevojka dosta mlađa od njega:

"Ne pamti Miloševića, pa računaj! Treba imati harizmu za devojke", rekao je Era.

"Bolje bi ti bilo kada završiš radno vreme i tu neku kintu koju si zaradio, zoveš je i pitaš je da li je slobodna, da se skokca i da odete na Zlatibor, tri dana... Staviš je u auto, odeš, zabaviš se i vratiš se srećan i zadovoljan i neki parfem da joj kupiš! Saslušajte savet ovih matorih, sedih i ljubav, ljubim vas", završio je Era za Republiku.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije