Jet set

Ešton Kučer objavio broj telefona?

Ešton Kučer objavio broj telefona?
Foto: N.N. | Ešton Kučer objavio broj telefona?

Glumac Ešton Kučer (Ashton Kutcher, 40) željan je komunikacije pa je u utorak na profilu na Twitteru podijelio privatni broj mobilnog telefona. Taj je potez mnoge fanove zbunio, ali i oduševio.

Uz podijeljeni broj, Ešton je poručio da mu nedostaje veza sa stvarnim ljudima i zajednicom, ali je u međuvremenu izbrisao objavu.

Fanovi su, čim su vidjeli broj, pohrlili poslati mu poruke. Čini se da je navala bila iznimno velika, pa je Ešton svima slao automatsku poruku.

 Hej, ovdje Ešton. Ovo je automatska poruka kako bih te obavijestio da sam primio tvoju poruku. Sve ostale poruke biće od mene. Klikni na link i dodaj se na moj mobilni da bih ti mogao odgovoriti - pisalo je u poruci, što je šokiralo fanove koji su htjeli komunicirati sa slavnim glumcem.

"Definitivno neću biti u mogućnosti odgovoriti na sva vaša pitanja, ali mi je drago što se čujemo",  poslao je Ešton fanu u drugoj poruci, a zatim mu je odgovorio na prvo pitanje koje mu je postavio.

Mnogi fanovi pomislili su kako je u pitanju neka zamka budući da je Ešton bez problema objavio broj mobilnog na društvenoj mreži, gdje ga prati 18 miliona ljudi. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije