Jet set

Ešton Kučer u strahu: Gubim kosu

Ešton Kučer u strahu: Gubim kosu
Foto: Screenshot | Ašton Kučer u strahu: Gubim kosu

Ešton Kučer (40) se ne srami priznati da počinje gubiti kosu. Holivudski glumac je gostovao u emisiji TV voditelja Konana O’Brajena i priznao kako se već godinama bori s ćelavosti.

“Ti uvijek izgledaš odlično. Imaš dobru kosu”, rekao je O'Brajen na što mu je Kučer rekao da prolazi kroz teško razdoblje jer se njegova kosa, njegov zaštitni znak, počinje rijediti.

Priznao je i da je prije mnogo godina otišao kod specijaliste kako bi mu pomogao s gubitkom kose. On mu je pripisao lijek, a Kučer se previše bojao nuspojava pa je ubrzo odustao od tretmana.

“Otišao sam kod doktora koji mi je pripisao Avodart. Prestao sam ga uzimati prije tri godine i sad ćelavim. Ali, ja ionako volim nositi kape pa to neće biti problem”, našalio se Kučer.

Inače, Kučer je nedavno šokirao javnost izjavom da on i supruga Mila neće ostaviti djeci milione u nasljedstvo.

“Nećemo odgajati šup*e. Ima ih dovoljno u ovom svijetu. Ne trebamo Ešton i ja tome doprinositi”, napomenula je Mila Kunis (34) koja je od 2015. u braku s Kučerom te imaju  kćerk vajat (3) i sina Dimitrija (1).

“Ne namjeravam im davati poklone kada odrastu i osnovati fondaciju kako bi lagodno živjeli. Mila i ja ćemo novac donirati u dobrotvorne svrhe i ostale korisne stvari”, objasnio je Kučer. Glumac je svoje bogatstvo povećao investicijama pa će pomoći djeci ako budu htjela pokrenuti svoj posao.

“Samo kad mi predoče dobro osmišljeni poslovni plan, investiraću novac i pomoći im, ali fondacije ni tada neće dobiti”, istakao je Kučer. Nada se kako će ih motivisati život koji su imali odrastajući da pokušavaju stvoriti nešto svoje ili barem slično.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije