Jet set

Eva Ras tvrdi da zna zašto je mrze

Eva Ras tvrdi da zna zašto je mrze
Foto: Arhiva | Eva Ras tvrdi da zna zašto je mrze

Eva Ras oduvijek je važila za svestranu ženu britkog jezika. Iako je već sada postala legenda, Eva je puna života, sprema novu knjigu, vozi se gradskim prevoznom i živi sasvim slobodno.

Oprobala se i kao pisac, ali ističe da ima mnogo neprijatelja. Glumica kaže da prosto može da osjeti šta ljudi misle, te da joj nije bitno šta govore.

"Mnogi me mrze zato što sam stara. To je nedopustivo, a svemu tome je pridonela pandemija", objasnila je glumica i dodala da uživa u tome što živi kao sav normalan svijet.

"Uvek sam se vozila autobusom i kada sam bila najslavnija. Niko se ne iznenadi zbog toga jer se nikada nisam odvojila od naroda. Kada bih se vozila avionom, nikada nisam putovala u biznis klasi. Taksi ne bih platila ni tuđim parama", navodi ona.

Glumica se sa kancerom bori još od 2002. godine. Ističe da se od toga ne može nikada izliječiti, ali da pomoću medicinskih dostignuća uspijeva da produžava svoj život.

"Medicina mi pomaže da produžim život. Sa kancerom se borim godinama, jako sam zahvalna na tome iako je kvalitet života veoma loš. Ne mogu da krkam, da pušim i pijem, ali od kada sam se razbolela shvatila sam koliko je život dragocen i lep. Mislim da na planeti zemlji ništa nije dragocenije od života", rekla je glumica, prenosi Grand.

U medijima su se povremeno pojavljivale vijesti o Evinom ljubavnom životu, a ona je sada prokomentarisala novinske naslove.

"Moj ljubavni život sam posvetila mom suprugu. Imala sam tri supruga, ali od kada je umro Ras nemam nikoga. Ružno je da pišu kako imam ljubavnika koji je od mene mlađi šezdeset godina. Svaki čovek treba da zna da se ljubav gaji, ne kupuje se u supermarketu i da biste je dobili morate da je date", kazala je Ras.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije