Jet set

Evo kako izgleda muž Ilde Šaulić

Evo kako izgleda muž Ilde Šaulić
Foto: Instagram | Evo kako izgleda muž Ilde Šaulić

Pjevačica Ilda Šaulić prije dva dana je napunila 44 godine, a na njenom Instagram profilu smjenjivale su se čestitke, među kojima smo primjetili i onu najdražu – od njenog supruga.

Bojan je svoju dragu izveo na ručak, a trenutak sreće ovjekovečili su u prelepom ambijentu restorana.

"Srećan rođendan ljubavi", kratko je napisao Bojan koji se očito trudi da supruzi izmami osmijeh na lice, posebno na ovaj važan dan koji je sa sjetom dočekala.

Naime, Ilda je prije dvije godine izgubila bebu na početku trudnoće, a sada je svjesna činjenice da joj godine ne idu u prilog, tri dana pred 44. rođendan ispričala:

"Ne bi bilo fer da ne dočekam da mi dete poraste i da ne budem tu za njega kada sam mu najpotrebnija. Ali ako bih zatrudnela, rodila bih. Moja ćerka Ema mnogo želi brata ili sestru. Često pita drugu decu: ‘Je l’ to tvoja rođena sestra ili brat?", otkrila je Ilda jednom prilikom.

Bojan je Ildi nakon večere priredio i proslavu, a pjevačica je zbog kćerkice završila je u suzama.

"Hvala svima što ste došli u ovolikom broju! Imam dosta želja, uglavnom je sve to vezano za muziku. Ovo je iznenađenje od supruga. Ono što me je oduševilo je to što je moja devojčica stigla sa rekreativne. Kasnili su, bilo mi je žao što ne mogu da je sačekam, ali je suprug već to organizovao! Sad kad sam ušla, kad sam je ugledala, samo što mi suze nisu pošle", istakla je kćerka pokojnog folk pevača Šabana Šaulića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

(GrandTv)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije