Jet set

Evo kako je Severina uživala na medenom mjesecu u Dubaiju (FOTO)

Evo kako je Severina uživala na medenom mjesecu u Dubaiju (FOTO)
Evo kako je Severina uživala na medenom mjesecu u Dubaiju (FOTO)

Severina je nedavno objavila još magičnih fotografija iz Dubaija, ali ovog puta bračni par Kojić uživa u cvjetnom carstvu jednog od najvećih vrtova na svijetu.

Sevrina je odlučila da na svom medenom mjesecu posjeti i jedan od najvećih cvjetnih parkova na svijetu, koji se prostire na čak 21 000 kvadratnih metara i drži svjetski rekord po broju žardinjera.

Poznata pjevačica je uživala u ovom velelepnom vrtu, što se i vidi na fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu.

"Nije dovoljno samo živjeti. Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća", poručila je pjevačica Severina uz jednu od ovih prelijepih fotografija iz magičnog cvjetnog carstva Dubaija.

Naravno, Severina je i ovom prilikom pokazala da ima stila, te se ovom velelepnom baštom prošetala u modernoj lepršavoj suknji crno bijele boje, plavom kratkom džemperu i visokim crnim potpeticama koje je savršeno složila sa suknjom i torbom.

"Cvijetu treba sunce da postane cvijet, čovjeku ljubav da postane čovjek" glasi citat ispod jedne fotografije uz koju je Severina je poslala pozdrave svojim obožavaocima i poručila im koliko je ljubav važna u životu.

Ona prosto blista uživajući u svom medenom mjesecu, a koliko možemo primijetiti ne nedostaje joj ni humora. Tako je uz ovu šarmantnu fotografiju sa cvijećem i biciklom napisala:

"Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklom."

Ovaj poznati raskošni cvjetni park je posjetila još jedna popularna ljubiteljka cvijeća, Ana Ivanović, koja je iskoristila svoj boravak u Dubaiju da uživa u ovim cvjetnim lejama, koje, kako Ivanovićeva ističe, su pored ljepote opčinjavaju i mirom.

(NN/Lisa)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije