Jet set

Evo šta danas radi i kako izgleda lijepa Rosa

Evo šta danas radi i kako izgleda lijepa Rosa
Foto: Facebook | Eevo šta danas radi i kako izgleda lijepa Rosa

​Glumila je devojku Miloša Bikovića, svi su joj predviđali veliku karijeru, ali se život pomalo poigao sa njom. Njena životna priča nije svakidašnja.

U pitanju je Danina Jeftić koju Srbija uglavnom poznaje kao Rosu, Tirketovu djevojku iz filma “Montevideo, Bog te video”.

Danina je odrastala u Australiji. Tamo se preselila zbog rata u Sarajevu. Popularnost je stekla u seriji “Pare ili život”, a tu ulogu dobila je kada se doselila u Srbiju.

"Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u Montevideu. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga", rekla je Danina u jednom intervju.

Danina je 2013. godine riješila da napusti glumu zbog osnivanja porodice, ali samo na određeno vrijeme. Glumica se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav @danina12 @danina12 @danina12

Objavu dijeli Danina Jeftić (@danina_jeftic)

Kad je beba imala osam mjeseci spakovali su kofere i odselili se u Australiju.

"Svesno sam napravila pauzu u glumi jer sam htela da se posvetim detetu. Nisam mogla da izablansiram brigu o bebi i snimanja koja traju 13 sati. Sa osam devet meseci Maksimovih smo otišli u Australiju da bi kad već ne radim mogli da uživamo, da boravimo na lepim plažama i uživamo u sunčanom vremenu. Želela sam da kao mali upozna i engleski jezik i da poput mene nauči da se integriše u različite kulture", ispričala je nedavno Danina.

Danina i Aca su se poslije dvije godine vjenčali i u Sidneju, ali se poslije samo nekoliko mjeseci Danina sa sinom vratila u Beograd.

Brak sa Kukanjcem okončala je poslije godinu dana od vjenčanja u Sidneju i danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su navodili mediji, bio težak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najsavrsenija @danina12 @danina12 @danina12

Objavu dijeli Danina Jeftić (@danina_jeftic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije