Jet set

Evo šta je Dejvid Bekam poklonio sinu za vjenčanje

Evo šta je Dejvid Bekam poklonio sinu za vjenčanje
Foto: Print Screen/Instagram | Evo šta je Dejvid Bekam poklonio sinu za vjenčanje

Dugo očekivano vjenčanje Bruklina Bekama i Nikole Pelc, koje je održano u porodičnoj vili mlade na Floridi, sa 600 elitnih gostiju, Valentino vjenčanicom i nekoliko iznenađenja, koštalo je samo 3,6 miliona dolara.

Naravno, ova suma nije bila strašna za porodice para, jer je nevjestin otac Nelson Pelc milijarder, a status porodice Bekam nam je svima poznat.

Tako su, ne mareći za novac, roditelji mladenaca učinili sve kako bi paru priuštili vikend iz snova.

Dejvid Bekam im je poklonio izuzetno skup poklon - vintage Jaguar XK140 iz 1954. godine, koji je prepravljen da bude potpuno električni.

Prema informacijama, automobil je koštao 417.000 evra, ali činjenica da je Bekam investitor kompanije Lunaz, koja se bavi rekonstrukcijom automobila, znači da možda nije morao da plati.

Konkretno, mladoženjin otac ih je zamolio da spoljašnjost automobila ofarbaju u plavu nijansu, koju niko ubuduće neće moći da dobije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUNAZ Design (@lunazdesign)

"Kreirajući ovaj prelijepi električni Jaguar XK140, povezujemo profesionalni život Dejvida Bekama sa njegovim porodičnim životom. Ovaj divni automobil je savršen poklon za Bruklina i njegovu nevjestu, Nikolu, na dan njihovog vjenčanja. Ultra-klasični električni automobil Lunaza simbolizuje svjetlu budućnost", rekao je osnivač kompanije Dejvid Lorenc.

(magazin.novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije