SP Qatar 2022.

Jet set

Filip Živojinović snima film, Aleksandra Prijović odbila ulogu

Filip Živojinović snima film, Aleksandra Prijović odbila ulogu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages - Pixsell | Filip Živojinović snima film, Aleksandra Prijović odbila ulogu
N.N.

Suprug Aleksandre Prijović, Filip Živojinović želio je da njegova supruga zaigra u filmu "Iza kamere", koji se uveliko snima, ali je ona tu ideju odbila.

Iako je Aleksandra već imala glumačkog iskustva, i to u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca", ona se neće naći u ovom projektu svog supruga.

Glavni razlog za to su mnogobrojne obaveze koje ima oko svoje karijere, piše Kurir.

Naime, iako joj se ta ideja svidela i u potpunosti podržava Filipa, koji se posvetio ovom filmu, njoj je sada trenutno prioritet rad na novom albumu i priprema velikog koncerta u Beogradskoj areni sljedeće godine.

Pored toga, ona ima unapred zakazane nastupe širom regiona i u dijaspori, a projekat kakav je film traži velike pripreme, za koje ona sada nema vremena. Iako nevoljno, ona je morala da odbije Filipov prijedlog, što je on u potpunosti razumio.

Inače, radnja ovog filma dešava se u planinskim predjelima daleko od Beograda, pa je Filip u posljednje vrijeme najčešće van kuće i vrijeme provodi na setu.

S filmskom ekipom je proslavio i svoj rođendan, a do kuće na Bežanijskoj kosi dođe samo nakratko, i to u rijetkim pauzama, kako bi video Aleksandru i sina, koji mu jako nedostaju.

Zbog rada na ovom projektu Filip nije mogao da ide ni na kraći odmor sa svojom porodicom u Crnu Goru, pa je tako Aleksandra ljetos tamo boravila sa sinom i svojom majkom.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije