Jet set

Finska premijerka u "princeza stilu" (FOTO)

Finska premijerka u "princeza stilu" (FOTO)
Foto: Screenshot/Instagram | Finska premijerka u "princeza stilu" (FOTO)
N.N.

Najmlađu premijerku Finske Sanu Marin (36) javnost je upamtilo po nekonvencionalnim modnim izdanjima, nekarakterističnim za predstavnicu državne službe.

Podsjetimo, samo prije nekoliko mjeseci, fotografije premijerke Finske na festivalu "Ruisrock" obišle su svijet, a šira javnost bila je prosto oduševljena njenim mladalačkim duhom koji je pretočila u svojevrsni odijevni izbor za tu priliku.

Sana Marin se na koncertu finske pjevačice Elinore pojavila u kratkom teksas šortsu, kožnoj jakni i crnim čizmama, a njeni mnogobrojni pratioci na društvenim mrežama su joj poručili da je "ikona stila".

Iako smo finsku premijerku upamtili kao urbanu ženu koja ruši standarde konvencionalnog načina oblačenja, ona je u nedavnoj objavi na Instagramu pokazala da može da iznese i "princeza stil" u toaleti skrojenoj po njenim mjerama.

Sana Marin se na proslavi Dana nezavisnosti Finske u Helsinkiju pojavila u jednostavnom, ali prefinjenom izdanju, koje potpisuje lokalna dizajnerka Sari Horko, a svoj cjelokupni izgled je upotpunila glomaznim nakitom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije