Jet set

Firčiju korpa preko Fejsa, Bojaniću i Zorici tužba kad izađu

Firčiju korpa preko Fejsa, Bojaniću i Zorici tužba kad izađu
Firčiju korpa preko Fejsa, Bojaniću i Zorici tužba kad izađu

VIP farmere, koji svojim izjavama i ponašanjem svakodnevno iznenađuju publiku, šokovi tek očekuju po izlasku kad vide naslove po medijima – Firčija čeka reputacija nasilnika i raskid s djevojkom, a Bojanića i Zoricu Brunclik tužbe. Pravi šou će, kako pišue štampa izgleda početi tek kada se „Farma” završi...

Jedna od skandaloznih priča u vezi sa Firčijem jeste da je imao incest sa svojom sestrom po ocu, Marijanom Fece, koja je izjavila da ju je brat jednom prilikom strasno poljubio, što je i nju privlačilo, pa da ne zna da li bi pri sledećem susretu uspjeli da se zaustave.

S druge strane, Firčijeva „prava” djevojka Jasmina Vuksan na svom Fejsbuk profilu je iz statusa „u vezi” prešla na „komplikovano je”, pa izgleda da će bivši bubnjar EKV-a po izlasku saznati da je popio korpu, makar virtuelno.

Usput, Firčija prati i reputacija nasilnika: njegova bivša žena, pjevačica Marina Perazić, nedavno je izjavila da joj je Firči dijelio "vaspitne", a ni Cakana nije propustila da iznese svoje mišljenje o njemu – da je " fašista”.

Pored ostalih „farmera” koje uvek uspije da posvađa, Milošu Bojaniću je pošlo za rukom da navuče gnjev Ace Lukasa, Sinana Sakića i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Lukas je čak najavio tužbu pošto je Bojanić u emisiji pričao da ga je viđao da „šmrče”. Sinan je medijima rekao da o farmeru „najbolje govori to što je svom bratu preoteo ženu”, a Miloševo neslaganje sa koleginicom Zoricom Brunclik ne prija njenom mužu Kemišu.

Međutim, i Zoricu Brunclik po završetku Farme možda sačeka tužba, s obzirom na to da je Branka, supruga Miloša Bojanića, najavila da će je tužiti zbog iznošenja intimnih detalja iz njihovog života.

Ogorčeni članovi porodice nisu poštedjeli ni Minu, pa je svoju životnu priču sa novinarima podijelio i njen brat Dejan Ivanović, čije je prvo ime bilo Enver Jašari. On je svojoj sestri zamjerio što je na početku karijere rekla da se stidi svog porijekla, a otkrio je i da je Duda Ivanović zapravo nikada nije usvojila.

Kako će vesela ekipa sa Farme reagovati na sve što „sazna” o sebi, tek ćemo vidjeti. No, dosad izbačeni ukućani nisu se mnogo „potresali”.

"Ne postoji ništa što me je šokiralo, na „Farmi” mi je bilo super, po izlasku iz „Farme” mi je super, snimio sam pesmu, pripremam spot. Juče sam se video i sa Kemišom, sve je super", rekao je za „24 sata” Đus, koji je odmah po izlasku „opleo” po cimerima pjesmom „Farma-drama”.

Pao i prvi „fajt” na „Farmi”

Nova svađa Miloša i Zorice nije neka novost, ali, kako se može zaključiti iz njihove priče, nedavno su se i fizički obračunali. Zorica je, navodno, Miloša uhvatila za pojas i gurala nekoliko metara, a Miloš je uspeo da je udari u oko.

„Pogledaj, sve mi je utrnulo!”, vikala je Zorica, pokazujući na predio ispod lijevog oka i nastavila da kuka.

 „Kako si ti mene mogao da udariš?”, pitala je Zorica, a Miloš se branio riječima da je nije udario, „već se samo branio”.

„Nisam ja kriv što je ruka zakačila. Namerno ovo radiš, foliraš se da te boli”, rekao je Miloš. Iz produkcije rijaliti šoua su za „24 sata“ rekli da se ništa nije dogodilo, te da neće biti nikakvih sankcija“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije