Jet set

Frizer Megan Markl odgovorio na Konstraktino pitanje

Frizer Megan Markl odgovorio na Konstraktino pitanje
Foto: Ilustracija | Frizer Megan Markl odgovorio na Konstraktino pitanje

Odgovor na Konstraktino pitanje iz pjesme "In corpore sano", koja li je tajna zdrave kose Megan Markl, konačno je stigao i toj ni manje ni višej nego od njenog ličnog frizera Džordža Nortvuda čiji frizerski trikovi, kako ističe, i nisu tolika tajna.

Džordž stoji iza Meganinih najpoznatijih frizura, poput elegantne punđe na kraljevskom vjenčanju te njenih prepoznatljivih ležernih talasa. Za Vogue magazin je otkrio osam pravila kojih se pridržava pri stiliziranju vojvotkinjine kose.

"Jedan od mojih prepoznatljivih stilova su 'nedovršeni' talsi. Tako kosa izgleda šik i prirodno bez puno napora. Izgleda prirodno, te tako ostavlja utisak zdrave kose, jer može prikriti dosta nedostataka", ističe frizer.

"Dobar sprej za volumen ili teksturu može biti izvrsna baza za stajling. Bez obzira da li je vaša kosa u dobrom stanju ili ne, korištenje proizvoda za povećanje volumena prije oblikovanja daće iluziju gušće, zdravije kose", otkrio je Džordž.

"Pegla za ravnanje kose može uzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta u mlohavoj kosi i ukloniti sav prirodni pokret iz frizure, dok figaro dodaje volumen", dodao je.

Takođe, redovno, kvalitetno šišanje poboljšaće zdravlje kose, kao i njenu pokretljivost, izjavio je Nortvud.

Frizer ističe kako redovan dubinski tretman oživljava suvu, ispucalu kosu po zimi.

"Dobra maska ​​za kosu koja se koristi na nedjeljnoj bazi, osiguraće da vaša kosa dobije intenzivno regenerisanje", objasnio je.

"Sušenje na suncu je veoma dobro za zdravlje vaše kose. Kosa postaje zdravija i jača, te se manje suši i kovrdža", kaže George.

"Jedan od mojih prepoznatljivih lukova je neuredna punđa. Funkcioniše u mnogo različitih prilika, a može se nositi visoko ili nisko. To je sjajan izgled koji lako možete napraviti kod kuće. Temeljno pranje veče prije nego što je planirate oblikovati pružiće vam dobru podlogu za ovu frizuru", otkrio je.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije