Jet set

Fudbaler želi osvojiti Jelenu Rozgu

Fudbaler želi osvojiti Jelenu Rozgu
Foto: Instagram | Fudbaler želi osvojiti Jelenu Rozgu

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga, prema pisanju hrvatskih medija, već je preboljela raskid sa Stjepanom Hauserom, i već ima novu ljubav koju je pronašla u mladom fudbaleru, Kristijanu Ipši.

Fudbaler se nedavno hvalio prijateljima u jednom splitskom noćnom klubu kako već sedmicama razmjenjuje ljubavne SMS-ove sa Jelenom. Nada se da će osvojiti njeno srce. Društvu se hvalio i nekadašnjom vezom sa splitskom glumicom Anom Gruicom.

Rozga je u avgustu “zagazila” u petu deceniju, a okrugli rođendan proslavila je u društvu Hausera.

Prije samo nekoliko sedmica par je raskinuo “vječnu vjeridbu”, a ljubav je pukla nakon dvije i pol godine romanse. O vjenčanju nikad nisu razmišljali. Prekid nisu željeli komentarisati, a Hauser je, šuška se, htio više vremena za sebe kako bi se posvetio karijeri koja mu je trenutno najvažnija.

“Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima.To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete”, poručila je pjevačica, a nakon ljubavnog brodoloma, Rozga je otišla na odmor u Grčku.

Sa druge strane, Ipša je početkom prošle godine potpisao ugovor za poljski klub Piast Gliwice, a osim što se u muškom društvu voli hvaliti djevojkama s domaće estrade, pratiteljima na društvenim mrežama voli se hvali i poznatim prijateljima, poput Janice Kostelić, Joleta i Jelene Leko, s kojima često pozira.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije