Jet set

Georgina objavila snimak iz teretane, diže brutalnu težinu

Georgina objavila snimak iz teretane, diže brutalnu težinu
Foto: Instagram | Georgina objavila snimak iz teretane, diže brutalnu težinu

Lijepa Georgina Rodrigez ugleda se na svog supruga Kristijana Ronalda, pa tijelo njeguje u teretani.

S kim si, takav si, kaže stara srpska narodna poslovica. Tako i Georgina Rodrigez. Poznato je da njen suprug Kristijano Ronaldo dugo traje u fudbalu baš zbog napornih treninga, ali i specijalnog režima ishrane. Crnokosa ljepotica posvećuje mnogo vremena održavanju forme.

Nedavno je zanosna Georgina objavila snimak iz teretane, kako nogama pritišće i podiže čak 235 kilograma! Nevjerovatna masa, koja pokazuje u kakvoj je fizičkoj kondiciji Ronaldova izabranica, piše Kurir.rs.

Kristijano i Georgina upoznali su se 2016. godine u Madridu, kada je Portugalac igrao za Real Madrid. To se dogodilo ubrzo nakon što je fudbaler raskinuo višegodišnju vezu sa Ruskinjom Irinom Šajk.

Georgina se prisjetila svog prvog susreta sa Kristijanom Ronaldom.

"Prvi put smo se sreli u butiku Guči, gdje sam radila kao konsultant za prodaju. Nekoliko dana kasnije ponovo smo se sreli, na događaju za drugi brend. Onda smo mogli da razgovaramo u opuštenoj atmosferi. Bila je to ljubav na prvi pogled", rekla je ona.

Georgina je tada imala 21 godinu. Rođena je u Buenos Ajresu u Argentini, ali se kao mlada preselila sa majkom i sestrom u mali grad Ueska na sjeveru Španije. A odatle u Madrid, jer je željela da se ostvari u plesu i modelingu.

Prvi put u javnosti Kristijano Ronaldo se pojavio sa Georginom u januaru 2017. godine u Cirihu, na godišnjoj dodjeli Zlatne lopte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije