Jet set

Georgina otkrila da je imala tri spontana pobačaja

Georgina otkrila da je imala tri spontana pobačaja
Foto: Instagram | Georgina otkrila da je imala tri spontana pobačaja

Vjerenica Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez otkrila je da je imala tri spontana pobačaja prije nego što joj je u prošle godine preminuo novorođeni sin.

Ona je u svom dokumentarcu "Ja sam Georgina" ispričala kako je bila zabrinuta tokom trudnoće s blizancima upravo zbog prethodnih spontanih pobačaja. Svoje prve mesece trudnoće Georgina je opisala kao "užasan period" jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo, prenosi El Español. Svaka poseta ginekologu bio joj je zastrašujuća.

"Jako sam se bojala svakog ultrazvuka pre rođenja blizanaca. Osećala sam se jako napeto jer sam imala tri spontana pobačaja. Dolazila sam slomljena - ispričala je Georgina i prisjetila se dana kad je rodila blizance, dječaka i devojčicu. Bela je rođena zdrava, a njen brat blizanac preminuo je tokom porođaja", rekla je Georgina.

"Rođeni su na Uskrsni ponedjeljak. Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bella je rođena jaka i zdrava, ali delić mog srca je odleteo", prisjetila se ona i otkrila kako je smrt bebe isprva pokušala da sakrije od svoje djece, piše Telegraf.

"Rekla sam im da će Angel još malo pričekati, da će se roditi kasnije. No Kristiano im je rekao da je Angel na nebu", rekla je Georgina i priznala kako nakon smrti sina više nikad neće biti ista.

U dokumentarcu je ispričala da joj je najveća podrška njen vjerenik Kristiano Ronaldo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije