Jet set

Georgina zbog modnog dodatka od 100.000 evra na meti kritika

Georgina zbog modnog dodatka od 100.000 evra na meti kritika
Foto: Printscreen/Instagram | Georgina zbog modnog dodatka od 100.000 evra na meti kritika

​Otkako se s Ronaldom, proslavljenim fudbalerom preselila u Saudijsku Arabiju, Georgina Rodrigez nerijetko privlači pažnju izgledom, modnim odabirom, zapravo svakom pojavom u javnosti.

Mnogi smatraju da njen način oblačenja nije u skladu sa zakonima u državi u kojoj živi. Ali nju to, čini se, ne dotiče.

Prije nekoliko dana Georgina se na utakmici Al Nassra, za koji igra Kristijano, pojavila u ležernom izdanju. Na sebi je imala farmerke, dres i štikle. Ipak, najviše pažnje privukla je njena torbica brenda Birkin, čiji model košta gotovo 100.000 evra.

Ronaldova izabranica skupocjenom kombinacijom pohvalila se na društvenim mrežama, zbog čega je opet bila na meti kritika.

"Prestani ljudima pokazivati torbice i nakit. Idi uči engleski, Te torbice su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset", pisali su joj pratitelji.

Inače, Georgina je nedavno bila gošća na dodjeli nagrada u Saudijskoj Arabiji, a korisnicima interneta postala je predmet ismijavanja nakon što su čuli kako priča engleski jezik, prenosi 24sata.hr.

Rodrigez je kratko intervjuisala voditeljka na bini, a ona je u tih minutu i po bila naročito zbunjena i očigledno je bilo da ju je uhvatila velika trema.

Morala je na pitanja odgovarati na engleskom jeziku, a čini se da se tu baš i nije snašla pa je njen govor ubrzo postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije