Jet set

Georgini Rodrigez prijeti kazna u Saudijskoj Arabiji

Georgini Rodrigez prijeti kazna u Saudijskoj Arabiji
Foto: Instagram | Georgini Rodrigez prijeti kazna u Saudijskoj Arabiji
N.N.

Georgina Rodriguez i Kristijano Ronaldo preselili su se u Saudijsku Arabiju gdje vladaju stroga pravila odijevanja kojih se svaka žena mora pridržavati.

Naime, kodeks odijevanja u ovoj zemlji nalaže “skromnost i pristojnost”, dakle, ne smije se nositi pripijenu ni prozirnu odjeću. U javnosti bi Georgina trebala nositi abaju, tradicionalnu dugu tuniku tamne boje, prenosi Index.

Georgina i Ronaldo već mjesec dana žive pod novim pravilima, ali manekenka je nedavno na večeri sa zaručnikom prekršila pravilo odijevanja, pojavivši se u kratkoj suknji, zbog čega joj prijeti novčana kazna.

 

Kolika je novčana kazna?

Za prvi prekršaj kodeksa odijevanja, osoba koja je u posjeti toj zemlji mora platiti novčanu kaznu od 100 rijala, odnosno oko 25 evra. Ako ponovno prekrši pravilo, kazna je 200 rijala, odnosno 50 evra. Podsjetimo, Georgina i Ronaldo su sa svojom porodicom, prijateljima i osobljem odsjeli u luksuznom hotelu s pet zvjezdica gdje borave već mjesec dana dok čekaju useljenje u novi dom. S obzirom koliko će platiti samo smještaj u tom hotelu, manekenka se vjerojatno ne zamara s novčanom kaznom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije