Jet set

Glamurozna trpeza Kortni Kardašijan za pomirenje porodice (FOTO)

Glamurozna trpeza Kortni Kardašijan za pomirenje porodice (FOTO)
Glamurozna trpeza Kortni Kardašijan za pomirenje porodice (FOTO)

O burnim trenucima u porodici Kardašijan čitamo mjesecima, zbog čega je djelovalo kao da najpoznatija porodica na svijetu nikada neće prevazići svoje razlike.

Prvo se otac, Brus Džener razveo od Kris, a zatim je svoj imidž slavnog i muževnog atletičara zauvijek zakopao promijenivši pol i postavši Kejtlin Džener.

Zatim je dugogodišnji dečko Kortni Kardašijan podlegao zavisnosti od alkohola zbog čega je ovaj par stavio tačku na svoju vezu.

Posljednja u nizu je vijest o raskidu najmlađe Kardašijanke Kajli i njenog mnogo starijeg momka Tajge.

Ipak, iako su mediji mjesecima prenosili uticaj koji su ovi događaji imali na njihovu porodicu, Kardašijani su još jednom dokazali da su snažniji nego ikad.

Kloe Kardašijan okupila je cijelu porodicu u fantastičnoj prazničnoj atmosferi za Dan zahvalnosti, podelivši fotografije na Instagramu.

Fascinantno dizajnirana trpeza, ukrašena svijećama i bijelim i crvenim cvijećem i ukusnim jelima, još jednom je dovela sve članove slavne rijaliti porodice u porodični dom.

Kloe nam je dozvolila da zavirimo na njihovu večeru, a vrhunac dana bila je porodična fotka koju su Kardašijani uslikali.

Još jednom ujedinjeni, pred objektivom foto aparata pozirali su i Kejtlin Džener (dokazavši da je posle promene pola familija nije odbacila), Kori Gambel novi dečko mame Kris, Skot Disik ponosno je u naručju držao Mejsona kojeg je dobio u vezi sa Kortni, ali i reper Tajga koji je demantovao raskid sa mlađanom Kajli.

Dirljiv portret, zar ne?

(NN, story.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije