Jet set

Glumac Milan Marić u vezi sa kćerkom Dragana Bjeloglića

Glumac Milan Marić u vezi sa kćerkom Dragana Bjeloglića
Foto: Tanjug/Arhiva | Glumac Milan Marić u vezi sa kćerkom Dragana Bjeloglića

Jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji i mlada i talentovana producentkinja i kreatorka serije "Ona se budi" , koja je nedavno pobrala sve simpatije filmskog svijeta, skoro dva mjeseca uživaju u romansi i daju sve od sebe da se o tome ne priča.

Vjerovatno da Milan Marić (31) i Mia Bjelogrlić (25) nisu očekivali da će se njihov odnos iz prijateljstva razviti u strastvenu ljubav. I to toliko strastvenu da više ne može da se sakrije.

Trenutno jedan od najpopularnijih glumaca u regionu i mlada i talentovana producentkinja uživaju u romansi koja je za kratko vreme postala glavna tema i medija i čaršijskih šuškanja, a to nije bilo nimalo lako, budući da je nedelju za nama nacija bombardovana informacijama o ratu u Ukrajini i nacionalnom izboru Pesme za Evroviziju.

Baš tada je fatalni Marić u potpunosti raskrstio s prethodnom vezom, čiji je raskid na njega ostavio prilično velike posljedice.

Budući da je oko Nove godine iseljavao svoje stvari iz stana bivše djevojke Jelene Pavlović, nova ljubav mu nije bila na listi prioriteta.

Ipak, susret na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja s mladom, lijepom Miom, čija pojava i intelekt zaista nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, bio je sudbinski i sami pretpostavljate šta se dalje dešavalo.

Prema tvrdnji prijateljice mladog para, Mia i Milan su dokaz da se jednakosti privlače mnogo više nego suprotnosti.

„Poznaju se dugo, uvek su se dopadali jedno drugom. Imaju zajednički krug prijatelja, u istom su poslu, imaju slična interesovanja, gotovo ista mišljenja o svim temama, bilo da je u pitanju aktivizam za ženska prava, aktivizam za LGBT prava, političko mišljenje, pa čak i muzički ukus. Kada dvoje ljudi toliko toga dele, samo je bilo pitanje vremena kada će shvatiti da simpatije treba pretvoriti u nešto više. Svi njihovi prijatelji su oduševljeni ovakvim razvojom događaja i navijamo za njih“, ističe sagovornica magazina Story.

Ipak, da nikome, pa ni ovim mladim i uspješnim ljudima, ne teče med i mlijeko u životu, pokazuje to što su nedjeljama davali sve od sebe da sakriju svoje emocije, i to zbog Mijinog oca Dragana Bjelogrlića.

„Milan je proveo poslednje dve godine sa Bjelom, što snimajući Tomu, što putujući tokom promovisanja ovog filma. Remek-delo koje su zajedno stvorili i sav uspeh koji je došao zbližio ih je i postali su veliki prijatelji, uz poštovanje koje Marić gaji prema Bjelogrliću, uzme li se u obzir da mu je na neki način uzor. To što je počeo da zabavlja s njegovom ćerkom Milana je opterećivalo i odugovlačio je da izađe pred njega s tom informacijom - otkriva sagovornica Storyja.

Ipak, ispostavilo se da je glumac strahovao bez razloga, budući da Bjelogrlić prošle nedjelje, kad je saznao za kćerkinu romansu, nije ni imao neku posebnu reakciju. Kako nam je rečeno, Bjela je svoju djecu vaspitao tako da žive potpuno slobodno i da sami snose i posljedice i nagrade za sve svoje postupke, bilo da su u pitanju privatni ili poslovni izbori.

Na kraju, ne ostaje nam ništa drugo nego da navijamo da nas u moru loših vesti kojima smo svakodnevno izloženi, ovaj par kroz nekoliko meseci obraduje nekim još veselijim od te da su se međusobno pronašli. Jer, ona se probudila i divno je što se pored nje budi i neko ko je zaslužuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije