Jet set

Glumac iz "Ludih sedamdesetih" optužen za silovanje

Glumac iz "Ludih sedamdesetih" optužen za silovanje
Foto: Instagram | Glumac iz "Ludih sedamdesetih" optužen za silovanje

Deni Masterson, kojeg smo upoznali kao Stivena Hajda u seriji "Lude sedamdesete", završio je na sudu zbog optužbi za silovanje.

Naime, četiri žene – Krisi Karnel Biksler, Mari Riales i dve čiji identitet nije poznat, od kojeg su mu neke i bivše djevojke – optužuju ga za silovanje i drogiranje, opisujući detalje odnosa s glumcem.

Navodno je u sve upletena i Sajentološka crkva koja je na razne načine, korišćenjem raznih neobičnih metoda, pokušala da ih zastraši da ne progovore.

Nakon podnošenja optužbe, djevojke su se žalile na pokušaje zastrašivanja i uhođenje. Nije prvi put da se glumac susreće s optužbama za zlostavljanje.

Mastersona je 2017. otpustio Netflix zbog istrage koja se vodila nad njim, takođe zbog optužbi za seksualne napade. Glumac je tada sve to negirao.

Krisi Biksler, jedna od njegovih djevojaka, upoznala je Mastersona 1996. godine.

Tvrdi da ju je učestalo prisiljavao na polne odnose i da je bio nasilan kad bi ga odbila. U Sajentološku crkvu je ušla jer joj je naredio, a tamo su joj objasnili da, kao njegova djevojka, mora da ga zadovoljava kad god on to poželi.

Crkvi se požalila kako je glumac imao polne odnose s njom dok ona nije bila pri svijesti, na šta su joj rekli da riječ silovanje ne smije da koristi ako je u sporazumnoj vezi s nekim.

Biksler je raskinula s Mastersonom 2002. godine i bila je prisiljena da potpiše dokument da nikada neće javno govoriti o njihovoj vezi niti da ga tuži. Prije tri godine napustila je i crkvu te podnijela tužbu protiv glumca.

Biksler tvrdi da su joj provalili u automobil, ljudi su se parkirali u kombijima ispred njene kuće i snimali nju i porodicu. Takođe je bila žrtva nasilja na društvenim mrežama i prijetili su da će objaviti njene golišave fotografije.

Masterson se o svemu oglasio za "The Hollywood Reporter".

"Njeću se boriti protiv svoje bivše djevojke u medijima, kao što me ona mami na to više od dvije godine", rekao je, vjerovatno misleći na Biksler.

"Pobijediću je na sudu – i radujem se tome jer javnost će napokon moći da sazna istinu i da vidi kako me žena gazi. I nakon što njena tužba bude odbačena, namjeravam da tužim nju i ostale zbog štete koju su naneli meni i mojoj porodici", napisao je glumac u izjavi.

(Žena.blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije