Jet set

Glumac proglašen za najinteresantnijeg poznatog tatu

Glumac proglašen za najinteresantnijeg poznatog tatu
Foto: Instagram/therock | Glumac proglašen za najinteresantnijeg poznatog tatu

Uticajni američki magazin "Fatherly" je poznat po redovnom ažuriranju svojih top listi poznatih ličnosti iz svijeta šoubiznisa koje ocjenjuje po različitim kategorijama.

Dvejn "The Rock" Džonson, poznati glumac i rvač, našao se na vrhu liste ovog magazina kada je reč o najzanimljivijim poznatim očevima. 

Sa svim poznatim očevima koji su uzeti u obzir pri rangiranju, novinari "Fatherlyja" su u proteklom periodu napravili intervju u kojem su razgovarali o izazovima koje sa sobom donosi roditeljstvo.

Kako je navedeno u objašnjenju, svi oni koji su se našli na spisku su tu prvenstveno zato što se osim roditeljstva uspješno brinu i za svoje poslovne obaveze, partnere, ali i za svoj fizički izgled.

Na samom čelu se našao The Rock zbog, kako piše, svoje dominantne pojave i predivnog osmijeha. Odmah iza njega, na drugom mjestu, nalazi se njegov kolega glumac Rajan Rejnolds, dok je na trećoj poziciji poznati NBA košarkaš Rasel Vestbruk, prenosi B92.

Četvrto mjesto rezervisano je za Kareija Harta, ekstremnog sportistu, a zatim i za Entonija Andersona, Krisa Prata i Kanje Vesta. Ubrzo nakon objavljivanja ovog članka oglasio se i The Rock na Instagramu, koji je istakao da je veliki izazov biti otac tri kćerke.

"Bio sam nervozan i uplašen prvi put, ali na kraju sam naučio da će ljubav, empatija i humor uvijek biti neki od mojih najjačih aduta", napisao je The Rock.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije