Jet set

Pratite nas na Google news

Glumica iz "Očajnih domaćica" osuđena na 14 dana zatvora

Glumica iz "Očajnih domaćica" osuđena na 14 dana zatvora
Foto: Instagram | Glumica iz "Očajnih domaćica" osuđena na 14 dana zatvora
Tanjug

BOSTON - Američka glumica Felisiti Hafman osuđena je na dvije sedmice zatvora, jer je platila 15.000 dolara kako bi falsifikovala prijemni ispit svoje starije ćerke za Univerzitet 2017. godine.

Pored toga Hafman, koja se proslavila ulogom u seriji "Očajne domaćice" za koju je dobila nagradu "Emi", moraće da obavi 250 sati društveno-korisnog rada i plati kaznu od 30.000 dolara, prenosi BBC.

"Nema opravdanja za ono što sam uradila. Želim da se izvinim svojoj ćerki, suprugu, porodici i obrazovnoj zajednici zbog mog ponašanja. A posebno želim da se izvinim studentima koji su vrijedno radili svaki dan da bi upisali koledž, kao i njihovim roditeljima koji su se veoma žrtvovali da bi podržali djecu", rekla je Hafman.

Sudija Indira Talvani rekla je da vjeruje da je Hafman preuzela odgovornost za svoje postupke, ali da to što je pokušala da bude dobra majka nije izgovor.

Hafman bi trebalo da se prijavi u zatvor u roku od šest nedelja, a ona je ujedno i prvi od 50 roditelja umešanih u skandal, koji je osuđen.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije